Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De voordelen van Proximus Pay and Go

Wout Willems
De voordelen van Proximus Pay and Go

Mobiel beschikbaar zijn is enorm belangrijk in onze hedendaagse leefwereld, dus onderschat zeker de keuze van jouw teleprovider niet. Met Proximus hoef je je geen zorgen te maken: dit bekende bedrijf verzorgt al sinds jaar en dag de telecommunicatie van duizenden Belgen en het heeft dan ook een goede reputatie. Dit is mede te danken aan Pay & Go: een flexibele en betrouwbare dienst waardoor je altijd verbonden blijft met iedereen rondom je. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat is Proximus Pay and Go?

Pay and Go is een populaire dienst die werkt met de prepaid simkaarten van Proximus. Hiermee heb je de vrijheid om te bellen, sms'en en surfen zonder je te binden aan een doorlopend contract. Dat wil zeggen dat je zelf kiest hoeveel tegoed je op je telefoon zet. Zeg ‘vaarwel’ tegen automatische betalingen en neem zelf de controle over je uitgaven!

Proximus Pay and Go herladen is ontzettend eenvoudig, na het aanschaffen van een Pay and Go bundel krijg je een herlaadcode te zien, die vervolgens geactiveerd kan worden. Maak hiervoor gebruik van de Proximus app, de officiële site of typ #121*herlaadcode# in op je belscherm. Eens dit is gebeurd, kun je direct beginnen met bellen, surfen en sms’en: perfect als je direct bereikbaar moet zijn.

Pay and Go herladen aan verschillende tarieven

Afhankelijk van hoe vaak je je telefoon nodig hebt, kies je een Pay and Go formule die bij je past. Standaard betaal je €0,12 voor een sms, €0,33 voor één belminuut en €0,50 voor een MB aan mobiele data. Er zijn Pay and Go kaarten met verschillende waardes en het leuke is dat je, als je online laadt vanaf 10 euro, ook nog eens bonussen krijgt in de vorm van extra sms’jes, belminuten en mobiele data. Check zeker de site van Proximus eens om de huidige bonussen na te kijken! Proximus herladen met prepaid tegoed is dus flexibel én je krijgt veel waar voor je geld, alleen maar voordelen dus!

Direct Proximus Pay and Go herladen

KaartDirect België maakt Pay and Go herladen gemakkelijk: wij bieden tegoedkaart die aansluiten op jouw persoonlijk mobiel verbruik. Je zit niet vast aan een abonnement, waardoor je nog meer controle hebt over je mobiele betalingen. Schaf jouw gewenste Proximus herlaadkaart aan en je persoonlijke herlaadcode wordt binnen de minuut naar je opgestuurd. Activeer de code dan volgens en ‘voila’!

 

Gerelateerde artikelen:

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Proximus €25

€25,-

Proximus €25

Proximus €50

€50,-

Proximus €50