Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Smartphone gekregen? Makkelijk belwaarde herladen doe je hier!

Anna Peeters
Smartphone gekregen? Makkelijk belwaarde herladen doe je hier!

De kerstdagen liggen inmiddels achter ons en in de voorbije periode zijn er over heel het land duizenden cadeautjes uitgedeeld. Eén van de populairste cadeaus om aan een geliefde te geven tijdens de feestdagen, is een gloednieuwe smartphone: men kan immers eigenlijk niet meer zonder zo’n toestel overleven en om de zoveel tijd ben je natuurlijk toe aan een nieuwe. Het toestel zelf is natuurlijk slechts het begin, want je moet er uiteraard ook dingen mee kunnen doen.

Beheer je telefoongebruik nauwkeurig

Heb je (sinds kort) de nieuwste iPhone in je bezit of misschien wel een prachtige Samsung Galaxy? Dan wil je er vast direct mee beginnen bellen, sms’en en internetten! Er is de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten bij één van de vele providers van het land, maar er is nog een handige optie beschikbaar: ga voor een prepaid simkaart en voorzie deze van belwaarde op KaartDirect.

Met een variabel abonnement zijn ongelukjes namelijk snel gebeurd. Je belt net iets te lang of je hebt net iets te veel filmpjes bekeken op het mobiele netwerk, waardoor je over je limiet gaat. Het gevolg? Je krijgt onverwacht extra kosten en die kunnen snel oplopen tot onaangename bedragen. Met de beltegoedkaarten van KaartDirect kies je zélf exact hoeveel tegoed je op je prepaid simkaart zet en deze limiet kan niet overschreden worden. Dus ook niet door eventuele kids die heel enthousiast Youtube-filmpjes zitten te kijken op de achterbank tijdens een familietripje.

Herladen bij de grootste providers van het land

Er is heel wat keuze qua teleproviders in België en welke je voorkeur ook geniet: bij KaartDirect zit je goed! Wij bieden mobiele herlaadkaarten aan voor de meest bekende namen van het land. Wil je snel en makkelijk bij Base herladen? Koop dan hier een Base herlaadkaart en voor je het weet is het al gebeurd! Bij Base online herladen is op deze manier een fluitje van een cent.

Wij hebben echter meer in het aanbod zitten: ook je Proximus herladen of Lycamobile herladen is heel makkelijk te doen. Voor elke teleprovider heb je bovendien herlaadkaarten met verschillende waardes, dus ook hier heb je meerdere mogelijkheden, afhankelijk van wat voor jou het beste past. Niet iedereen heeft namelijk evenveel data, belminuten of sms’en nodig om rond te komen. Neem dus zeker eens een kijkje op onze ‘belwaarde’ pagina om alle soorten kaarten te ontdekken en je kunt direct aan de slag!

 

Gerelateerde artikelen:

BASE €15

€15,-

BASE €15

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Lycamobile €15

€15,-

Lycamobile €15