Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

De vele voordelen van Base herlaadkaarten

Simon Verbeke
De vele voordelen van Base herlaadkaarten

Base is één van de beste en snelste telefonieproviders in België, die dagelijks duizenden gebruikers met elkaar verbindt. Bellen, sms’en of surfen? Bij Base kan het allemaal en dit aan verschillende tarieven! Om hiervan gebruik te kunnen maken is het mogelijk om een Base abonnement af te sluiten, maar er is ook een andere handige manier om dit te doen: Base herlaadkaarten voor een prepaid simkaart. Wij geven je vier redenen waarom het een goed idee is om gebruik te maken van de Base kaarten van KaartDirect.

Controle op je uitgaven

Aan een abonnement hangen maandelijkse- of jaarlijkse kosten: dit bedrag gaat vanzelf van je rekening af op vaste momenten en dat is niet altijd even handig. Sommige maanden gebruik je je gsm misschien minder vaak dan andere maanden en om dan nog steeds hetzelfde bedrag te betalen, voelt wat sneu. Met een Base herlaadkaart vermijd je dit probleem: je kiest zelf hoeveel belwaarde je op het moment nodig hebt en je bepaalt zelf wanneer je je belwaarde activeert. De waardes lopen uiteen van een minimum van 5 euro tot een maximum van 30 euro per kaart.

Geef anderen tegoed cadeau

Een tweede voordeel van de Base kaarten van KaartDirect is dat ze niet persoonsgebonden zijn. Ken jij iemand die ook gebruik maakt van Base en wil je die persoon eens verrassen met een cadeautje? Dan is een Base tegoedkaart een leuk geschenkidee. Eens je een Base kaart hebt gekocht, kan je de code van de kaart gemakkelijk doorgeven aan je geliefde zodat hij of zij de belwaarde kan activeren.

Base herladen op een veilige manier

Online betalingen doorvoeren is altijd wel een beetje spannend: je wilt immers veilig met je geld omspringen en onaangename verrassingen vermijden. Bij KaartDirect dragen we veiligheid hoog in het vaandel: er zijn verschillende betaalmogelijkheden om uit te kiezen (Bancontact, iDeal, PayPal, etc.) en elke betaling wordt in een veilige omgeving uitgevoerd. Wij zijn bovendien een officiële verkoper, dus wij garanderen een unieke code die werkt.

Eenvoudig en op ieder moment beltegoed opwaarderen

Heb je dringend beltegoed nodig? Dan is Base online herladen bij KaartDirect een ideale oplossing: je hebt namelijk de mogelijkheid om op eender welk moment Base kaarten aan te schaffen. Na de betaling krijg je je code binnen een minuut op je scherm te zien én deze wordt ook nog eens opgestuurd naar het opgegeven mailadres als extra voorzorgsmaatregel. Snel, eenvoudig en efficiënt!

 

Gerelateerde artikelen:

BASE €10

€10,-

BASE €10

BASE €15

€15,-

BASE €15

BASE €20

€20,-

BASE €20