Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Goedkoop internetten met de bundels van Lycamobile

Simon Verbeke
Goedkoop internetten met de bundels van Lycamobile

Altijd en overal bereikbaar zijn is in deze tijden eigenlijk een must. Vrienden, familie of je werk zijn nu eenmaal belangrijk en daarom is het ook aangeraden om aangesloten te zitten bij een goede teleprovider waardoor je met iedereen verbonden blijft. In België kan je hiervoor gebruikmaken van Lycamobile: een oorspronkelijk Brits bedrijf dat actief is in vele landen wereldwijd. Lycamobile maakt in België gebruik van het Base netwerk en profileert zich als een virtuele provider met erg voordelige tarieven.

Waarom bij Lycamobile herladen?

Als klant van Lycamobile heb je van alles binnen handbereik: toegang tot Lycamobile internet, SMS'jes en belminuten. De hoeveelheid hiervan is dan afhankelijk van jouw persoonlijke wensen: je kiest zelf voor welke waarde je herlaadt, gebaseerd op jouw telefoongedrag. Niet iedereen heeft immers hopen en hopen internet data nodig, of de ene persoon telefoneert nu eenmaal liever en frequenter dan de andere. Koop een Lycamobile herlaadkaart om je prepaid simkaart van belkrediet te voorzien. Uit een bundel kan je alle functies gebruiken, maar als je specifieke services wilt gebruiken, is ook een gunstiger alternatief.

Het maximale uit je telefoon halen met een Lycamobile bundel

Door met je Lycamobile tegoed een Lycamobile bundle aan te schaffen, kom je over algemeen vaak beter uit. Een bundel geeft je een vast aantal aan SMS’jes, belminuten en data voor een mooi prijsje. Een populaire optie hierbij is de Lycamobile 10 euro bundel. Met een herlaadkaart van 10 euro schaf je dit mooi pakket aan dat je maar liefst 400 belminuten, 500 Sms’jes en 1.5GB aan data geeft. Dit alles is 30 dagen geldig én je kan er binnenin de EU overal van gebruikmaken. Leuk extraatje: je belt onbeperkt naar andere Lycamobile klanten, dus trommel je vrienden en familie bijeen om samen lid te worden van de service.

Koop je Lycamobile internet code bij KaartDirect

Ben je van plan lid te worden van Lycamobile of ben je al lid en wil je je waarde herladen? Bij KaartDirect zit je sowieso goed! Bij ons koop je gemakkelijk een Lycamobile code zodat je kan genieten van mobiel internet, talloze Sms’jes en lange telefoongesprekken. Voor € 10 koop je de genoemde Lycamobile bundel, maar wij bieden ook andere Lycamobile herlaadkaarten aan. Bekijk hiervoor zeker ons volledig assortiment eens en vind de kaart die het beste bij je past.

Na je bestelling wordt de code direct geleverd in je mailbox, waardoor je na activatie onmiddellijk aan de slag kunt gaan met je kersverse mobiele mogelijkheden.

 

Gerelateerde artikelen:

Lycamobile €10

€10,-

Lycamobile €10

Lycamobile €20

€20,-

Lycamobile €20

Lycamobile €30

€30,-

Lycamobile €30