Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Waarom beltegoed herladen met herlaadkaarten voordelig is

Simon Verbeke
Waarom beltegoed herladen met herlaadkaarten voordelig is

Je herkent het gevoel vast wel: je belwaarde is (bijna) op en je wilt dit zo snel mogelijk herladen. Maar wat doe je als geen tijd (of zin) hebt om naar een verkooppunt te rijden om ter plaatse een herlaadkaart te kopen? Wel, gelukkig is er in zulke gevallen een snelle en handige oplossing: de online herlaadkaarten van KaartDirect. Herladen op deze manier brengt heel wat voordelen met zich mee en wij vertellen je er alles over in deze blog.

Herladen bij de grootste providers van het land

Een eerste voordeel is dat je heel wat opties krijgt op één handige centrale plek. In ons assortiment vind je namelijk herlaadkaarten voor de grootste providers van het land: zoek je een Orange herlaadkaart, een Proximus herlaadkaart of misschien wel een Base herlaadkaart? Dan zit je bij KaartDirect aan het juiste adres! Dit zijn bovendien slechts enkele voorbeelden: ook heel wat andere providers behoren tot het aanbod. De kans is dus groot dat je bij KaartDirect.be jouw gewenste herlaadkaart zal vinden.

Beheer je budget

Daarnaast krijg je ook de keuze tussen verschillende waardes van herlaadkaarten. Je herlaadt op deze manier je belminuten, sms’jes en data gebaseerd op jouw eigen ‘belgedrag’ en budget: gebruik jij je telefoon niet bijster veel, dan is een herlaadkaart van een lagere waarde voldoende en vice versa. Een bijkomend voordeel is dat je op deze manier ook een duidelijker beeld hebt van wat je uitgeeft, wat bij abonnementen een pak minder het geval is. Je kan slechts uitgeven wat je hebt en op deze manier zal je nooit over je budget gaan.

Leuk als cadeautje

Een laatste voordeel is het feit dat een herlaadkaart niet persoonsgebonden is. Afgesloten abonnementen zijn vaak gelinkt aan één specifieke persoon of een gezin, maar deze beperking heb je niet met herlaadkaarten. Om deze reden is het dan ook mogelijk om een belwaarde kaart te gebruiken als een cadeautje voor een geliefde. Na aanschaf krijg je een code opgestuurd, maar die kan jij gerust doorsturen naar de ontvanger van je cadeautje. Bovendien staan hier geen grenzen op: de code kan ook vanuit het buitenland geactiveerd worden.

Redenen genoeg dus om gebruik te maken van online herlaadkaarten: bestel nu met een paar simpele klikken jouw kaart bij KaartDirect om zorgeloos te kunnen bellen, sms’en en surfen.

 

Gerelateerde artikelen:

Orange €15

€15,-

Orange €15

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

BASE €15

€15,-

BASE €15