Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Eenvoudig PCS Mastercard herladen bij KaartDirect

Simon Verbeke
Eenvoudig PCS Mastercard herladen bij KaartDirect

Een betaalkaart is vandaag de dag een enorm nuttig dingetje. Gedaan met het bijhouden van zware portefeuilles vol cash, want al je betalingen doen met één kaart is nu eenmaal veel vlotter en handiger. Veel creditcards zijn echter rechtstreeks verbonden met een bank, dat is niet altijd handig. Daarom dat er ook prepaid betaalkaarten zijn waarbij je profiteert van alle voordelen van een creditcard, maar dan zonder een link met een bank. De PCS Mastercard is hier een goed voorbeeld van.

De PCS Mastercard is een erg goede prepaid creditcard, die je (fysiek) kan aanvragen via de site van PCS. Een PCS Mastercard kopen kan iedereen doen en gebeurt zonder tussenkomst van een bank. Bovendien kan je deze kaart overal gebruiken waar Mastercard wordt geaccepteerd: zowel online als in fysieke winkels. De PCS Mastercard stopt ook niet aan de landsgrens, want je kan ook gemakkelijk hiermee betalen in het buitenland.

De PCS Mastercard kopen in verschillende versies

De PCS Mastercard kent vele vormen, zowel fysiek als digitaal. Op fysiek vlak heb je de keuze uit 3 opties: allereerst is er de PCS Chrome card die 1 jaar geldig is en een maximum bedrag van 6.500 euro kan bevatten. Wil je wat meer, dan is er voor jou de PCS Black Card: deze kaart kan 2 jaar gebruikt worden en hierop kan je tot 10.000 euro zetten. Ten slotte is er ook nog de PCS Absolut Card: met deze kaart kan je direct 3 jaar weg en ook hier kan je tot 10.000 euro opladen.

Als je niet per se een fysieke kaart nodig hebt, dan is er voor jou ook het digitale alternatief, de ‘PCS Virtual Card’. Elke PCS kaart kan je op je smartphone bijhouden, zodat je ook op die manier vlot en contactloos kunt betalen.

De PCS Mastercard herladen bij KaartDirect

Eens je jouw gepaste PCS Mastercard hebt aangeschaft via de PCS site, moet daar natuurlijk wel tegoed op verschijnen alvorens te kaart gebruikt kan worden. Daarvoor zit je bij KaartDirect goed: wij bieden verschillende PCS herlaadkaarten aan met tarieven voor elke situatie. Voor kleinere bedragen zijn er de PCS kaarten van € 20 en € 50, terwijl je voor grotere bedragen de PCS kaarten van € 100, € 150 of zelfs € 250 hebt. Een PCS kaart kopen voor anderen is bij KaartDirect bovendien ook een mogelijkheid: indien je een vriend of geliefde wilt verrassen met een leuk cadeautje kan je dat ook doen. Je krijgt een code opgestuurd, die op eender welke PCS card geactiveerd kan worden, zowel in het binnen- als buitenland.

Wat PCS tegoed achter de hand hebben komt dus sowieso wel van pas: koop je tegoed snel en veilig bij KaartDirect en je kan onmiddellijk winkelen in talloze (internationale) winkels.

 

Gerelateerde artikelen:

PCS MasterCard €50

€50,-

PCS MasterCard €50

PCS MasterCard €100

€100,-

PCS MasterCard €100

PCS MasterCard €250

€250,-

PCS MasterCard €250