Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

GTA VI trailer onthuld: in 2025 begint het avontuur

Lennard Verhage
GTA VI trailer onthuld: in 2025 begint het avontuur

Goed nieuws: het langverwachte Grand Theft Auto VI is onthuld met een sensationele trailer en staat gepland voor release in 2025! Deze nieuwste toevoeging aan de legendarische GTA-serie zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Hoewel details over een PC-versie nog onbekend zijn, is de anticipatie al enorm. GTA VI zal zich afspelen in de fictieve staat Leonida, met als centraal punt het levendige Vice City. Deze versie van de stad, geïnspireerd door Miami, is een bruisende metropool vol avonturen: van straatraces tot onverwachte krokodillenbezoeken in supermarkten.

Vroege verrassing van Rockstar Games

De trailer, gelanceerd door Rockstar Games rond middernacht, kwam eerder dan de aangekondigde tijd van 15:00 uur Nederlandse tijd. Sindsdien is de trailer al bijna 50 miljoen keer bekeken. Een duidelijke indicatie dat de hype rondom de game enorm is. Bekijk de trailer zelf en beslis of het de opwinding waard is.

Een decennium na GTA V

Terugblikkend op GTA V uit 2013, een game die constant bovenaan de verkooplijsten staat, is de opwinding voor het vervolg begrijpelijk. GTA Online, waar spelers hun criminele rijk kunnen bouwen, is een fenomeen op zich. Met meer dan 190 miljoen verkochte exemplaren is GTA V een van de meest succesvolle games ooit. De verwachtingen voor GTA VI zijn dan ook hooggespannen.

Terwijl we wachten op de release van GTA VI, blijft GTA Online de primaire keuze voor fans. Wil jij je imperium snel uitbouwen? Dan kan je bij KaartDirect terecht voor Xbox, PlayStation en PC (Steam) tegoedkaarten om Shark Cards mee aan te schaffen voor GTA Online.

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100