Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Je digitale documenten beter beheren? Kies voor Google One!

Simon Verbeke
Je digitale documenten beter beheren? Kies voor Google One!

Waar men vroeger archiefkasten vol papieren had, bewaren we vandaag den dag eigenlijk alles digitaal. Belangrijke documenten, (vakantie)foto’s, planningen en ga zo maar door! Laten we even eerlijk zijn: al deze bestanden op een nette en overzichtelijke manier organiseren, dat is soms best wel een uitdaging. Google beseft dit maar al te goed en om ons te helpen bij die uitdaging, heeft het bedrijf een handige service in het leven geroepen: Google One. Wat is het en wat krijg je met een Google One abonnement? Je leest het hier!

Wat is Google One precies?

Google One is, kort gezegd, dé oplossing als je problemen ondervindt met het bijhouden van je berg aan digitale bestanden. Je krijgt een hele hoop opslagruimte waarmee je, bijvoorbeeld, documenten voor je werk of al je vakantiefoto’s overzichtelijk kunt bewaren. Met de gratis basisversie van Google One krijg je 15 GB aan opslagruimte, maar meestal is dit niet voldoende. Vandaar dat er ook meerdere versies te koop zijn, die je meer opslag geven én andere voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

Google One Basis (€1,99 per maand of €19,99 per jaar)

Google One Premium (€9,99 per maand of €99,99 per jaar)

Google One AI Premium (21,99 per maand)

Koop een Google One abonnement met een Play Store kaart

Er zijn dus, zoals je kan lezen, voldoende voordelen aan deze service verbonden. Google One biedt een meerwaarde in je dagelijkse (werk)leven en je bent vrij om zelf de gewenste variant te kiezen. Wil je graag lid worden, maar wil je tegelijk niet vasthangen aan maandelijkse of jaarlijkse incasso kosten? Daar is een oplossing voor: Google One is, zoals de naam al wel impliceert, onderdeel van Google. Dat wil zeggen dat lid worden van

Google One ook mogelijk is met een Google kaart

In plaats van rechtstreeks je bank te koppelen aan je Google account, zet je met een Google Play Store kaart tegoed op je account. Dit tegoed gebruik je dan vervolgens om verschillende Google services mee aan te schaffen, waaronder Google One. Op deze manier hou je ook beter je uitgaven in de gaten, waar deze anders automatisch verrekend zouden worden.

Voor al je Google Play kaarten, één adres!

Google Play card kopen? Bij KaartDirect.be is dat zo gepiept! Wij bieden kaarten aan met verschillende waardes, zodat je zelf kan kiezen hoeveel tegoed je aan je account toevoegt, afhankelijk van het abonnement dat je wil kopen. Geen persoonlijke gegevens nodig en geen automatische betalingen: KaartDirect.be maakt het je enorm gemakkelijk om te genieten van alle functies van Google One. Hou je van een spelletje op zijn tijd of gebruik je veel premium apps? Google Play Pass is dan misschien iets voor jou. 

Google Play card

€15,- tot €500,-

Google Play card

Bestellen
Google Play card €25

€25,-

Google Play card €25

Google Play card €100

€100,-

Google Play card €100