Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Beheer je abonnementen beter met een Google Play account

Wout Willems
Beheer je abonnementen beter met een Google Play account

Laten we even eerlijk zijn: We worden om de oren geslagen met veel te veel verschillende diensten en abonnementen. Waarschijnlijk moet je elke maand wel ergens één of ander abonnement hernieuwen en op den duur verlies je (logischerwijs) het overzicht. Wist je echter dat Google Play hiervoor een handige oplossing biedt? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.

Verschillende diensten op één centrale plek

Voor degenen onder ons die geen fan zijn van betalingen die her en der verspreid liggen, is Google Play een reddende engel. Door verschillende diensten te linken aan je Google Play account, vermijd je namelijk dat vervelende probleem. Gedaan met al die individuele betalingen waarvoor je telkens een aparte betaaloptie moet koppelen: betaal al je abonnementen in één klap via een maandelijkse rekening en bespaar jezelf dat hele gedoe!

Het goede nieuws houdt niet op, want dit wil dus zeggen dat je met slechts één betaalmiddel al genoeg hebt om al deze kosten te dekken: de Google Play card. Deze prepaid kaart is heel makkelijk aan te schaffen en je hoeft  geen geautomatiseerde betaalmethode te koppelen aan je Google account. Een zuivere win-win situatie!

Welke diensten accepteren Google Play?

Er zijn heel wat diensten die betalingen met een Play Store kaart accepteren, het is een populair betaalmiddel waarmee je aan heel wat deuren kan aankloppen. Logischerwijs vallen hier services van Google onder, zoals bijvoorbeeld Google One, waarmee je op een handige en veilige manier je bestanden beheert. Ook YouTube Premium is een optie, hiermee kijk je de beste video’s in de hoogste kwaliteit zónder vervelende reclameonderbrekingen. Of als je muziek wilt streamen, dan heeft YouTube Music een interessant aanbod.

Naast de diensten van Google zelf, zijn er ook heel wat externe partners die de mogelijkheid bieden om met een Google Play card te betalen. Denk bijvoorbeeld aan de populair streamingdienst Disney+, zodat je elke maand opnieuw weer kan genieten van de leukste films en series. Kijk je graag anime? Kies dan voor een Crunchyroll abonnement, waarmee je altijd en overal de beste anime van het moment (kort na de uitzendingen in Japan) bekijkt! Wil je een nieuwe taal leren? Neem dan een abonnement op Duolingo, dé meest bekende app om je taalkennis mee uit te breiden! Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden. Wil je weten of een dienst betalen met Google Play tegoed ondersteunt? Check dan eerst de betaalmogelijkheden op de desbetreffende app.

De Play Store kaart kopen bij KaartDirect.be

Play Store tegoed opladen is een makkie als je gebruikmaakt van onze tegoedkaarten. Voor verschillende budgetten hebben we een passende Google Play card: 5 euro tot wel 500 euro! Op deze manier reguleer je zelf hoeveel je precies uitgeeft en hoeveel je besteedt. Naast abonnementen beheren biedt Google nog andere functies: als je graag mobiele games speelt, dan is de Google Play kaart bijvoorbeeld ook geschikt om een Google Play Pass abonnement mee af te sluiten.

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play card €10

€10,-

Google Play card €10

Google Play card €25

€25,-

Google Play card €25

Google Play card €50

€50,-

Google Play card €50