Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Netflix: dé centrale plek voor al je entertainment

Simon Verbeke
Netflix: dé centrale plek voor al je entertainment

Er zijn vandaag de dag zoveel streaming services waar je je op kan abonneren, maar in die alsmaar groter wordende poule, is er nog steeds één dienst die de kroon spant: Netflix. Het is dé grootste en meest uitgebreide streamingdienst, met content voor elke mogelijke situatie. Het is eigenlijk dé centrale plek voor jouw entertainment, want je krijgt zóveel als je lid bent van Netflix. In deze blog lees je meer over wat je zoal kan verwachten van een Netflix abonnement.

Altijd iets om te kijken

Als je Netflix zegt, dan denk je bijna instinctief aan films en series. Logisch ook, want op Netflix België vind je altijd wel iets leuks om te kijken. Heel wat externe partners werken met de streamingdienst samen om jou zo toegang te geven tot al hun content, maar ook Netflix zelf produceert heel wat films en series onder hun eigen label en deze zijn vaak echte aanraders!

Squid Game, bijvoorbeeld, is één van de grootste sensaties van de voorbije jaren. Deze extreem spannende reeks wist zelfs een reality-opvolger te vergaren in de vorm van Squid Game: The Challenge. Honderden deelnemers nemen het tegen elkaar op om miljoenen te verdienen! Fantasyfans komen dan aan hun trekken bij The Witcher, waarvan we binnenkort al een vierde seizoen mogen verwachten. Meer Geralt, meer magie en meer monsters! Op zoek naar spanning? Dan is de bloedstollende reeks ‘The Night Agent’ iets voor jou!

Wil je een gezellige filmavond beleven? Neem dan de popcorn erbij en kies een Netflix film! Enkele (recente) blockbusters die je kan bekijken zijn de spannende scifi-film Rebel Moon (die dit jaar een vervolg krijgt), de bombastische actiefilms Extraction 1 en 2 of de actievolle thriller The Gray Man. Keuze genoeg met een Netflix abonnement!

Netflix is er ook voor games

Films en series zijn dan misschien hét grootste aantrekkingspunt van Netflix, maar daarnaast biedt de service ook nog heel wat mobiele games aan. Zo speel je, bijvoorbeeld, zonder extra kosten, de definitieve edities van enkele ‘Grand Theft Auto’ (GTA) klassiekers: GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas. Maar Netflix maakt ook games gebaseerd op hun eigen IP’s: zo is er een officiële game van Narcos, Stranger Things, Money Heist, The Queen’s Gambit en meer!

Netflix games downloaden is bovendien niet moeilijk. Start de Netflix app op je mobiele apparaat op en ga naar de categorie ‘games’. Blader door de lijst en als je een game hebt gevonden die je aanspreekt, tik je erop en dan kies je vervolgens voor ‘game downloaden’. Je wordt dan naar de App Store of Google Play Store gestuurd, waar je de game kan downloaden. In de app zelf moet je gewoon even je Netflix account selecteren en voila: laat het gamen maar beginnen!

Een Netflix abonnement kopen op de gemakkelijkste manier

Het is je waarschijnlijk wel duidelijk geworden: met een Netflix abonnement krijg je waar voor je geld. Of je nu films wilt kijken, series wilt bingen of mobiele games wilt spelen: je zal je nooit vervelen! Er zijn verschillende manieren om lid te worden van Netflix en hierdoor toegang te krijgen tot al dit leuks. De Netflix gift card van KaartDirect.be is dé meest flexibele en toegankelijke manier om dit te doen: meer info over waarom dit zo is, lees je in deze blog.

 

Gerelateerde artikelen:

Netflix cadeaubon

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaubon

Bestellen