Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Kijk Netflix Premium wanneer je wilt met een Netflix kaart

Wout Willems
Kijk Netflix Premium wanneer je wilt met een Netflix kaart

Netflix is een waar begrip in de hedendaagse entertainmentsector. Miljoenen mensen van over de hele wereld doen dagelijks beroep op deze streamingdienst om zich te ontspannen met een goede film of serie. Dit is geen verrassing, want het aanbod op Netflix is dan ook werkelijk gigantisch groot: je geraakt eigenlijk nooit uitgekeken en er is altijd wel iets om te streamen. Wist je echter dat er verschillende manieren zijn om Netflix te kijken? Of je nu sporadisch kijkt of een echte ‘bingewatcher’ bent: dé beste manier om Netflix te ervaren is met een Netflix Premium abonnement. In deze blog lees je meer over waarom je voor dit Netflix abonnement zou moeten kiezen en wat je ervoor krijgt.

De beste beeldkwaliteit, altijd en overal

Eén van de grootste voordelen van Netflix Premium abonnement, is de beeldkwaliteit. De beelden die op je scherm worden vertoond zijn prachtig om naar te kijken. Je krijgt een haarscherpe 4K-resolutie met HDR, waardoor de kleuren van je scherm spatten. Sommige content heeft ook zogenaamde ‘Dolby Vision’, wat een exclusieve betere soort HDR is. Ook krijg je ruimtelijke audio: het geluid komt je op een realistische manier tegemoet, waardoor het aanvoelt alsof je zelf in de film of serie zit.

Deel je graag het kijkplezier? Geen probleem, want met Netflix Premium stream je op 4 apparaten tegelijk binnen één huishouden! Zo kunnen er meerdere mensen via hetzelfde account en op hetzelfde moment van hun content genieten, zonder extra kosten. Wil je het account delen met mensen die niet in hetzelfde huis wonen? Ook dit is mogelijk, maar dan zijn er wel wat haken en ogen: je kunt maximaal 2 extra leden toevoegen en je betaalt hiervoor €3,99 extra per lid.

Netflix Premium biedt de meeste opties vergeleken met de andere varianten, waar de beeldkwaliteit lager ligt en er minder mensen aan een account gekoppeld kunnen worden. Je krijgt dus een hoop voordelen als je voor Netflix Premium kiest en dit voor de prijs van €17,99 per maand!

Zeg maandelijkse kosten vaarwel

Netflix werkt met het systeem van een maandelijks abonnement en nu denk je misschien wel bij jezelf: ‘Hang ik dan niet vast aan automatische incasso kosten die gekoppeld moeten worden aan mijn bank?’ Als je rechtstreeks bij Netflix je abonnement afsluit wel, maar KaartDirect.be biedt een alternatieve manier om te genieten van Netflix waarmee je je uitgaven beter beheert: Netflix Premium kopen is het handigst met een Netflix kaart.

Met deze kaart koop je Netflix tegoed dat je op je account zet. Dit tegoed gebruik je dan om Netflix Premium mee af te sluiten voor een maand. Het mooie is dat je, in tegenstelling tot een vast abonnement bij Netflix zelf, met een Netflix kaart zelf beslist wanneer je je abonnement afsluit. Heb je de komende periode niet veel vrije tijd om series te bingen? Dan hernieuw je je Netflix abonnement gewoon even niet. Het tegoed blijft immers op je account staan, totdat je het effectief gebruikt. Op deze manier vermijd je ook het koppelen van je bankgegevens én je hebt meer controle over je uitgaven. Nog een extra voordeel: een Netflix kaart kopen via KaartDirect maakt het mogelijk om jouw tijdelijke lidmaatschap te betalen met Bancontact, iets wat anders niet mogelijk is.

Wist je trouwens dat je met een Netflix abonnement ook toegang krijgt tot een bibliotheek aan leuke games? Lees er meer over in deze blog. Neem dus snel een Netflix Premium account en geniet van alle entertainment!

Netflix cadeaubon

€25,- tot €150,-

Netflix cadeaubon

Bestellen
Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50