Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Krijg gratis Double XP tokens voor Call of Duty bij KaartDirect

Simon Verbeke
Krijg gratis Double XP tokens voor Call of Duty bij KaartDirect

Het tweede seizoen van Call of Duty: Warzone 2.0 is van start gegaan en de Season 2 Reloaded update voor Modern Warfare II is gedropt. Dat betekent uiteraard heel wat nieuwigheden: een gloednieuwe multiplayer map, kleurrijke camo’s, nieuwe uitdagingen, wapens en meer. Bovendien blaast Warzone dit jaar 3 kaarsjes uit en die gelegenheid moet gevierd worden! Het loont om eens op te dagen op dit verjaardagsfeestje, want je krijgt er gratis in-game items voor terug. Op dit moment is ook een leuke actie bij KaartDirect gaande. Bij het aankopen van een 20 euro PlayStation kaart krijg je nu gratis een gratis extra code opgestuurd die je kan inwisselen voor 2 Double XP tokens.

Haal gratis Call of Duty double XP tokens in huis

Met de hulp van deze tokens ga je dubbel zo snel omhoog in je algemene level én je wapen levels. Zo speel je snel nieuwe wapens, attachments en meer vrij. Het claimen van deze tokens is simpel: bij het aanschaffen van de PlayStation kaart van 20 euro geef je bij het vak kortingscode ‘GRATISXP’ in. Nadat je de kaart hebt afgerekend, krijg je de normale waardebon opgestuurd én een extra code die kan ingewisseld worden voor XP tokens. Elk XP token is 60 minuten lang geldig en verdubbelt het verdiende aantal XP in die periode (één voor je algemene XP en één voor je wapen XP). Activeer deze tokens door de code in de PlayStation Store in te geven.

Disclaimer: Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2023 en alleen van toepassingen op de PlayStation cadeaubon ter waarde van 20 euro. De codes voor de PlayStation Store-cadeaubon en dubbele 2XP-bonus worden in een afzonderlijke mail opgestuurd naar het e-mailadres dat bij de aankoop is opgegeven. Je hebt een account voor het Playstation Network en het spel Call of Duty: Modern Warfare 2/Warzone (afzonderlijk verkrijgbaar) nodig om de PlayStation Store-cadeaubon en Call of Duty-bonussen in te wisselen.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20