Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Bereid je voor op Call of Duty: Modern Warfare II

Simon Verbeke
Bereid je voor op Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty, de populairste shooter franchise van het moment, keert deze maand terug! De nieuwste editie mikt erop om zowel fans van het eerste uur als nieuwkomers blij te maken: we krijgen namelijk een nieuwe versie van Modern Warfare II voorgeschoteld. Het gaat hier om een sequel op Modern Warfare uit 2019, deze nieuwe game zet het verhaal van Task Force 141 verder. Call of Duty: Modern Warfare II verschijnt op 28 oktober en heeft veel te bieden waar fans van shooters zich lang mee kunnen bezighouden.

De verschillende modi van Modern Warfare II

Om te beginnen, is er uiteraard de singleplayer campagne. Speel talloze missies vol spektakel en epische shootouts. Ook de beroemde Captain John Price met zijn iconische snor en baard is van de partij. Daarnaast zal je ook de klassieke multiplayer van Call of Duty kunnen induiken om online jouw skills met de rest van de wereld te meten. Haal de meeste kills in ‘Team Deathmatch’ of laat een doelwit ontploffen in ‘Search and Destroy’. Uiteraard zijn er veel meer modi die garant staan voor uren speelplezier voor jou en je vrienden!

Als je de eerdere Modern Warfare games gespeeld hebt, herinner je je vast nog wel ‘Special Ops': speciale missies die het uiterste van jouw skills zullen vragen om ze te volbrengen. Deze zijn terug van weggeweest en ze zullen opnieuw een leuke uitdaging bieden. Er is daarnaast ook een totaal nieuwe modus in de game, namelijk de ‘Raids’. Veel weten we hier nog niet over, maar we weten wel al dat dit een coöperatieve modus zal worden, waarbij je goed zal moeten overleggen met je teammaten om enkele intense gevechten te overleven.

Ook Warzone keert terug

Samen met Modern Warfare II, keert ook Warzone terug… maar in een geheel nieuw jasje! Warzone 2 zal op 16 november live gaan en fans van de populaire free-to-play battle royale hebben heel wat om naar uit te kijken. Zo is er de nieuwe gigantische map ‘Al Mazrah’, die veel gevarieerde omgevingen bevat waar ongetwijfeld talloze spannende gevechten zullen plaatsvinden. Er is een nieuwe Gulag, een verbeterde shop, nieuwe middelen van transport en nog veel meer.

De verschillende edities van Modern Warfare II

Als je interesse hebt in de game, dan heb je 2 keuzes om deze aan te schaffen: de normale (cross-gen) versie en de ‘Vault Edition’. De normale versie (€79,99) bevat enkel de game (voor zowel last- als current gen), maar de Vault Edition (€109,99) geeft nog wat leuke bonussen daarbovenop: het Ghost Legacy pack, het Red Team 141 Operator pack, de FJX Cinder wapenkluis en een gratis Battle Pass voor 1 seizoen. 

Heb je jouw editie gekozen en wil je de game ook kopen, maar dan zonder jouw persoonlijke bankgegevens te koppelen? Haal dan jouw tegoedkaarten bij KaartDirect om Call of Duty: Modern Warfare II aan te schaffen op een platform naar jouw keuze. Zo haal je de game eenvoudig binnen voor PlayStationXbox of Steam. Wil je je maten overtuigen om samen mee te knallen? Koop dan tegoedkaarten als cadeau en roep je squad bijeen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation kaart €20

€20,-

PlayStation kaart €20

PlayStation kaart €60

€60,-

PlayStation kaart €60

Xbox Gift Card €5

€5,-

Xbox Gift Card €5

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75