Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Ontdek H&M Home: de plek voor stijlvolle woonartikelen

Simon Verbeke
Ontdek H&M Home: de plek voor stijlvolle woonartikelen

De kans is groot dat je al eens van de H&M hebt gehoord, de modeketen met duizenden winkels verspreid over de hele wereld. Je kunt er eigenlijk niet om heen: H&M is de laatste decennia een fenomeen geworden als het gaat om betaalbare dames- en herenmode. Toch willen we het vandaag niet over kledij hebben, want wist je dat H&M ook een aparte afdeling heeft met allerlei artikelen voor je huis? We stellen je voor: H&M Home.

Stijlvol en betaalbaar je huis inrichten

H&M Home werd gelanceerd in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot een echte lieveling bij het publiek als het gaat om woonartikelen. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan trendy decoratieve items. Of je nu op zoek bent naar leuke kussens voor je bank, het zachtste beddengoed om je slaapkamer mee op te frissen of accessoires om je huis (en tuin) te personaliseren… H&M Home heeft sowieso wel iets in het aanbod voor je!

Als je dit alles hoort, dan denk je vast dat hier een fors prijskaartje aan moet vasthangen, maar dat is eigenlijk niet zo. Eén van de grootste voordelen van H&M Home is de betaalbaarheid. De artikelen die je H&M Home kunt vinden zijn stijlvol, zonder dat je hiervoor diep in de portefeuille moet tasten. Toegankelijk voor iedereen!

De H&M cadeaubon kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect is het heel gemakkelijk om een H&M gift card aan te schaffen. De ontvanger kan eens goed los gaan in het uitgebreide aanbod aan woonartikelen. Doordat de kaart een zelf in te stellen waarde heeft (tussen 5 en 150 euro) is dit een enorm handig en flexibel cadeau. Weet je wat nog leuker is? Deze gift card is zowel bruikbaar in het kledingassortiment van H&M als in de H&M Home catalogus. De ontvanger heeft dus enorm veel mogelijkheden om deze ene cadeaukaart voor te gebruiken.

Een ideaal cadeautje voor verschillende gelegenheden

De H&M cadeaubon is geschikt om te geven bij talloze gelegenheden, zoals bijvoorbeeld tijdens een housewarming. Je mag er wel zeker van zijn dat iemand die net een nieuw huis heeft gekocht wel wat extra interieur budget kan gebruiken. Binnenkort komen de feestdagen er ook aan en ook hier is de H&M cadeaubon perfect! Schenk een familielid of geliefde deze cadeaubon en hij of zij kan zich helemaal uitleven in het veelzijdige aanbod van de H&M.

 

Gerelateerde artikelen:

H&M

€5,- tot €150,-

H&M

Bestellen