Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Orange herladen voor iemand anders

Wout Willems
Orange herladen voor iemand anders

Beeld je even de volgende situatie in: je oma, opa, nonkel, tante of eender wie dan ook is aan het sukkelen met de mobiele telefoon. Ze kunnen je niet bereiken en hun gsm werkt niet zoals die moet. Het probleem is vaak heel simpel: je moet hun beltegoed even opladen. Gelukkig is dit helemaal niet zo moeilijk. Sterker nog: KaartDirect maakt het proces enorm simpel om voor iemand anders te herladen bij de grootste providers, waaronder ook Orange. Lees er meer over in deze blog!

Orange herladen voor iemand anders

Orange is één van de grootste teleproviders in het land en de kans is dus groot dat je heel wat mensen kent die hier lid zijn. KaartDirect biedt Orange herlaadkaarten aan in verschillende varianten met telkens specifieke waardes. Deze kaarten kun je uiteraard gebruiken om je eigen Orange beltegoed op te waarderen, maar tegelijk ook om je geliefden te helpen (of om gewoon als cadeau te geven). 

Orange beltegoed kopen en activeren is een fluitje van een cent als je gebruikmaakt van KaartDirect. Heeft je oma, bijvoorbeeld, 20 euro beltegoed nodig? Steek dan de gepaste Orange herlaadkaart in je winkelmandje en reken deze af met je favoriete betaalmethode. Na de betaling krijg je een 14-cijferige code opgestuurd en deze heb je nodig om je oma uit de nood te helpen! De code is niet persoonsgebonden, dus het maakt dan ook niet uit wie die uiteindelijk activeert. Je kan dit online doen via de site van Orange, maar ook met de My Orange app. Activeer de code én vermeld hierbij het nummer van je familielid in nood, zodat het tegoed op haar account wordt toegevoegd Als alles goed verloopt, hoeft de ‘digitale patiënt’ helemaal geen beroep te doen op de Orange klantendienst en dan ben jij de reddende engel!

Ook voor familie in het buitenland

Het is niet alleen handig voor familieleden hier in België, want je kan ook Orange herladen voor mensen die in het buitenland verblijven. Heb je vrienden of familie in het buitenland wonen? Dan weet je hoe belangrijk het is om contact te blijven houden met hen. Dat is makkelijk op te lossen door een Orange herlaadkaart te kopen bij KaartDirect en vervolgens van op een afstand hun beltegoed op te waarderen. Zoals we al zeiden zijn dit losse kaarten en zijn ze niet verbonden aan één of ander persoonlijk abonnement. Je kunt de code dus makkelijk opsturen naar je familie en zo blijven jullie, ondanks de afstand, toch dicht bij elkaar zonder al te veel gedoe.

Mobiel surfen zonder abonnement

Wist je dat je, door met een Orange prepaid kaart te herladen, ook mobiel kunt surfen met je smartphone, zonder hiervoor een abonnement te moeten aanschaffen? Voor mensen die geen vast abonnement willen of kunnen afsluiten, biedt Orange prepaid simkaart herladen met tegoed, een flexibel alternatief. Zo kan de ontvanger van de kaart eender waar hun favoriete websites bezoeken, hun e-mails checken en in contact blijven met hun vrienden en kennissen via sociale media.

De volgende keer dat er een vriend of familielid in de nood zit en aan je mouw komt trekken, dan weet je wat te doen: kies voor KaartDirect en je Orange beltegoed is bijna onmiddellijk klaar voor gebruik!

 

Gerelateerde artikelen:

Orange €5

€5,-

Orange €5

Orange €15

€15,-

Orange €15

Orange €20

€20,-

Orange €20