Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Hoe werkt een Proximus herlaadkaart en wat zijn de voordelen?

Wout Willems
Hoe werkt een Proximus herlaadkaart en wat zijn de voordelen?

Eén van de grootste en meest bekende teleproviders in België is Proximus: al decennialang zorgt dit bedrijf ervoor dat wij met z’n allen met elkaar kunnen ‘verbinden’. Logisch ook dat er dagelijks duizenden mensen gebruikmaken van hun diensten. Als het op telefonie aankomt, biedt Proximus verschillende mogelijkheden aan: er zijn verscheidene vaste abonnementen, maar één van de meest populaire opties blijft toch de ‘Pay&GO’ prepaid kaart. In deze blog lees je meer over waarom zoveel klanten hiervoor kiezen en hoe het allemaal precies in zijn werk gaat.

Veel vrijheid, geen verplichtingen

Je beltegoed Proximus herladen met een prepaid kaart biedt enorm veel vrijheid en flexibiliteit als je gaat vergelijken met eender welk vast abonnement. Je hangt op deze manier nergens aan vast en dat wil zeggen dat je ook geen (maandelijkse) verplichtingen/betalingen hebt. Concreet voorbeeld: stel je voor dat je voor een bepaalde periode je telefoon niet (veel) nodig hebt, dan wil je daar uiteraard niet voor betalen. Heb je echter een vast abonnement? Jammer voor je, want dat vaste bedrag betaal je toch! Met een Proximus prepaid kaart is dit niet het geval: jij kiest zelf wanneer je je Proximus herlaadkaart activeert en zo maak je geen overbodige kosten.

Bovendien bieden Pay&GO kaarten ook de mogelijkheid om zelf op eender welk moment te kiezen hoeveel belminuten, sms’en en mobiele data er worden opgeladen. Heb je een drukke periode voor de boeg, waarin je je telefoon vaak nodig hebt? Kies dan voor Pay&GO herladen met een hogere waarde (50 euro, bijvoorbeeld) of doe het omgekeerde met Proximus Pay and Go herladen met lagere waarde (zoals die van 15 euro). Kies een gepaste kaart en geef de herlaadcode in, ofwel via de ‘MyProximus’ app of door het volgende in te geven op de telefoon waarop je het tegoed wilt plaatsen: #121*Herlaadcode# (met jouw code op de plaats van het woord ‘herlaadcode’).

Hoe belkrediet opvragen bij Proximus?

Eens je een poosje bezig bent geweest met je telefoon, wil je vast wel even checken hoe het precies gesteld is met je belkrediet. Proximus heeft hiervoor een handige oplossing, waarmee je op eender welk moment kan checken hoeveel beltegoed je eigenlijk nog over hebt. Er zijn verschillende opties:

Belkrediet Proximus opvragen is dus mogelijk op verschillende manieren én het vraagt telkens niet veel tijd en moeite om te doen.

De voordelen van Proximus herladen bij KaartDirect

Belkrediet Proximus nodig? KaartDirect.be is een officiële partner van Proximus en dat wil zeggen dat onze Proximus kaarten 24/7 aangeschaft kunnen worden, zodat je altijd je tegoed kan herladen. Wij bieden Proximus kaarten aan met verschillende waardes, afhankelijk van hoeveel belwaarde je nodig hebt.

Wil je Proximus herladen voor iemand anders? Ook dat is mogelijk dankzij KaartDirect.be: de codes zijn niet persoonsgebonden, dus het is gemakkelijk om deze te gebruiken om als geschenk te geven aan een familielid, vriend(in) of eender wie het verdient. Stuur de code op en laat de gelukkige ontvanger zelf het tegoed activeren, of gebruik één van de bovenstaande methodes om het Proximus belkrediet rechtstreeks op het account van de desbetreffende persoon te plaatsen. Ideaal om, bijvoorbeeld, meer controle te hebben over het belgedrag van je kinderen.

 

Gerelateerde artikelen:

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Proximus €25

€25,-

Proximus €25

Proximus €50

€50,-

Proximus €50