Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Stort jezelf in de strijd met Call of Duty: Modern Warfare 3

Simon Verbeke
Stort jezelf in de strijd met Call of Duty: Modern Warfare 3

Het is weer die tijd van het jaar: ’s werelds meest beroemde shooter franchise keert terug met een nieuw deel! Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november en het belooft opnieuw een knaller van jewelste te worden. Deze game speelt zich af na de gebeurtenissen van Modern Warfare 2: Captain Price en zijn Task Force 141 nemen het ditmaal op tegen de Russische ultranationalist Makarov. Deze man is uiteraard geen vreemde voor degenen onder ons die nog de originele Modern Warfare games hebben gespeeld. Het belooft opnieuw een epische strijd te worden waarbij het lot van de wereld op het spel staat.

De beste multiplayer maps

Toen de oorspronkelijke Call of Duty: Modern Warfare 2 in 2009 uitkwam, was de multiplayer modus van die game revolutionair en memorabel. Velen beschouwen deze game dan ook als hét hoogtepunt van de franchise en het is daarom ook zo gek niet dat de makers in dit nieuwe deel oude, bekende maps laten terugkeren. Call of Duty blaast inmiddels ook al 20 kaarsjes uit, dus wat nostalgie is hier niet misplaatst.

Om dat te vieren komen alle launch maps van Modern Warfare 2 terug in dit deel in een geüpdatete versie: denk hierbij aan toppers zoals Terminal, Highrise, Rust en meer! Echte klassiekers dus, die door zowel oude bekenden van de franchise als nieuwkomers gesmaakt zullen worden.

Nog meer manieren om samen te spelen

Uiteraard zijn er, naast de standaard multiplayer modi, nog heel wat andere dingen om je mee bezig te houden. Zo keert War Mode terug, een spelmodus die werd geïntroduceerd in Call of Duty: WWII waarbij twee teams een tank moeten begeleiden naar hun basis zonder dat de vijand de tank hierbij overneemt. Ben je meer fan van grootse gevechten? Kies dan voor Ground War, waarbij je met maximum 32 spelers op een uitgestrekte map epische vuurgevechten voert.

Ook de ondoden keren terug in deze game met een nieuwe Zombie modus. Het belooft opnieuw een spannend spektakel te worden waarbij honderden kogels in de schedels van de zombies geboord moeten worden. De modus zal bovendien de grootste Zombie map tot nu toe krijgen, dus dat belooft heel wat!

Beleef alles van Modern Warfare 3

Om van de multiplayer op de console te kunnen genieten, moet je lid zijn Xbox Game Pass Core of van PlayStation Plus. Warzone is de uitzondering op deze regel, deze blijft gratis online te spelen. Is het tijd om je abonnement eens te verlengen? Koop dan je gaming tegoed bij KaartDirect en je kan bijna onmiddellijk beginnen knallen! Deze kaarten zijm uiteraard ook ideaal om als cadeau te geven aan een vriend(in) zodat jullie samen het slagveld kunnen domineren. Bij KaartDirect bieden voor alle populaire platformen (PlayStation, Xbox, Steam) tegoedkaarten aan waarmee je Call of Duty: Modern Warfare 3 kunt kopen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation kaart €100

€100,-

PlayStation kaart €100

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100