Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Beleef voetbal zoals nooit tevoren: EA Sports FC 24 is nu te koop!

Simon Verbeke
Beleef voetbal zoals nooit tevoren: EA Sports FC 24 is nu te koop!

Naar jaarlijkse gewoonte verwent EA voetballiefhebbers van over de hele wereld met een nieuwe game in de FIFA-franchise. Dat is dit jaar opnieuw het geval, alhoewel de bekende reeks ditmaal wel een grote verandering heeft ondergaan. In de winkelrekken vind je namelijk geen FIFA 24, maar wel EA Sports FC 24! Jawel, dé grootste voetbalgame aller tijden staat dit jaar in een nieuw jasje en heeft een andere naam gekregen. Inmiddels is de game al verkrijgbaar en in deze blog lees je meer over wat je kan verwachten.

 

Bouw je eigen carrière uit

Wil je met een eigen speler of als manager van een bepaalde club de ranglijsten opklimmen? Dat kan in de populaire ‘My Career’ modus! Je hebt twee keuzes: bij de ene stap je in de (sport)schoenen van een professionele speler op het veld en dan ligt de nadruk op het voetbal spelen. Bij de andere keuze word je een ploegmanager en dan ligt de focus vooral op het beheren van je team. Denk hierbij aan het maken van transfers, afsluiten van contracten, etc.

 

Je eigen droomteam in Ultimate Team

Dé meest populaire modus blijft toch wel Ultimate Team. In deze modus start je met een team dat je sterker moet zien te maken door matches te spelen en te trainen. Leuk hierbij is dat je veel vrijheid krijgt wat betreft de spelers die je in je team steekt: elke speler heeft een kaart en als je een grote verzameling van spelerskaarten hebt, kan je je eigen persoonlijke droomteam opbouwen! Er zijn talloze sterspelers beschikbaar en voor het eerst kan je ook mannelijke en vrouwelijke spelers met elkaar mengen in één team.

 

Online spelen met PlayStation kaarten

Uiteraard is dit niet alles, er zijn namelijk nog meer modi waarmee je je kan amuseren. Denk bijvoorbeeld aan Clubs of het meer kleinschalige VOLTA. Veel van deze modi zijn ook online samen te spelen met vrienden. Hiervoor heb je wel een actief PlayStation Plus abonnement nodig en dat sluit je makkelijk af met de hulp van PlayStation gift cards.

Wil je een PlayStation kaart kopen op een snelle en eenvoudige manier? Zoek niet verder! Bij KaartDirect is dit zo gebeurd en je kan eigenlijk binnen de kortste tijd al aan het voetballen zijn met je vrienden. Een PSN kaart kopen is mogelijk voor jezelf, maar uiteraard ook om als cadeau te geven aan één van je voetbalvrienden. Wie weet worden jullie wel echte sterspelers?

 

Gerelateerde artikelen:

 

 

PlayStation kaart €10

€10,-

PlayStation kaart €10

PlayStation kaart €50

€50,-

PlayStation kaart €50

PlayStation kaart €25

€25,-

PlayStation kaart €25