Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Maak geliefden gelukkig met de cadeaubonnen van KaartDirect

Simon Verbeke
Maak geliefden gelukkig met de cadeaubonnen van KaartDirect

Cadeaus hebben de ‘magische kracht' om een glimlach te toveren op iedereens gezicht: van zowel de ontvanger als de gever. Cadeautjes zijn er in alle kleuren, vormen en maten, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om elkaar blij te maken met een leuk geschenk. Het zoeken naar een geschikt cadeau kan echter een ware beproeving zijn: soms ontbreekt het je aan inspiratie of misschien heb je helemaal geen tijd om talloze winkels af te schuimen op zoek naar een geschenk. In zulke gevallen is KaartDirect hier om je te helpen!

Cadeaubonnen in verschillende categorieën

In het gamma van KaartDirect vind je een digitale cadeaubon voor elke soort situatie die je je maar kan inbeelden. Wil je iemand verrassen die vaak gamet? Dan bieden wij tegoedbonnen aan voor verschillende platformen, waaronder Steam. Steam is het grootste platform voor pc-gamers, met een Steam gift card kan je altijd wel een leuk spel of andere content op de kop tikken. Check voor meer inspiratie ons gaming aanbod.

Ben je op zoek naar een cadeautje waarmee iemand zichzelf eens goed kan verwennen? In dat geval is onze cadeaubon ‘Rituals’ een goede optie! Het gamma van Rituals bulkt van de ontspannende (verzorgings)producten: crèmes, doucheproducten, geurkaarsen, make-up en meer. Ideaal om eens alle stress van je af te laten vallen en écht tijd voor jezelf te kunnen nemen.

Voor de hongerigen onder ons, heeft KaartDirect ook hét ideale geschenk in de aanbieding: dankzij de Uber Eats cadeaubon laat je eten uit naburige restaurants op een vlotte manier aan jouw deur leveren. Een godsgeschenk voor foodies die niet de deur uit willen of kunnen. Deze bon is overigens een ‘twee-voor-één’ deal: je hebt immers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de taxidienst Uber, waarmee je eenvoudig vervoer regelt.

Een persoonlijk geschenk garandeert een glimlach

Uiteraard vind je bij KaartDirect nog talloze andere cadeaubonnen om uit te kiezen (scroll gerust eens door ons ruime aanbod van kaarten). Wanneer je een gepaste cadeaubon hebt gevonden, heb je ook nog eens de mogelijkheid om je bon een meer persoonlijk tintje te geven. Dit doe je door te klikken op ‘Stuur als cadeau’. Hier kleed je je cadeaubon aan met een leuke achtergrond én een persoonlijke boodschap voor net dat tikkeltje meer persoonlijkheid.

Waar wacht je nog op? Met zoveel opties om uit te kiezen heb je mogelijkheden genoeg om je geliefden gelukkig te maken. Schenk hen een cadaubon en tover die glimlach op hun gezicht.

 

Andere interessante cadeaubonnen:

De Steam gift card: ideaal voor PC-gamers

Uber maakt het leven gemakkelijker

Verwen je vader met de leukste giftcards

Rituals

€5,- tot €150,-

Rituals

Bestellen
Uber Cadeaubon

€25,- tot €150,-

Uber Cadeaubon

Bestellen
Steam Gift Card €20

€20,-

Steam Gift Card €20