Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

BitCard

BitCard kopen? Direct geleverd

Bitcoin kopen was nog nooit zo makkelijk dankzij de BitCard cadeaukaarten van KaartDirect. Koop en beheer je Bitcoins via BitCard, een handig en betrouwbaar platform dat gespecialiseerd is in de populaire cryptocurrency. Deze tegoedkaart is niet persoonsgebonden, waardoor je veilig en anoniem Bitcoin koopt. De BitCard cadeaukaart is hierdoor ook geschikt om cadeau te doen aan een geliefde. Kies de gewenste waarde uit het aanbod van KaartDirect en koop eenvoudig Bitcoin via BitCard.

BitCard

BitCard €25

€25,-

BitCard €25

BitCard €50

€50,-

BitCard €50

BitCard €100

€100,-

BitCard €100

Uitverkocht
BitCard €250

€250,-

BitCard €250

Waarom BitCard gebruiken?

Ben je geïnteresseerd in het aankopen van Bitcoins? Dan bieden we bij KaartDirect de BitCard tegoedkaart aan om je hierbij te helpen. Wat is BitCard dan eigenlijk? BitCard is een handig platform dat wereldwijd wordt gebruikt om veilig Bitcoins te kopen en te beheren. Het team achter BitCard zorgt er inmiddels al jaren voor dat zowel verkopers als klanten snel en veilig toegang krijgen tot de 's wereld populairste cryptocurrency. De crypto gift card is in verschillende bedragen beschikbaar, dus een BitCard kopen is ideaal voor zowel doorgewinterde ‘crypto-experten’ als beginnende investeerders.

BitCard kopen bij KaartDirect

Bitcoins kopen is mogelijk op verschillende manieren, zo kun je dit op een exchange kopen, alleen is hier enige voorkennis bij nodig. De BitCard vouchers van KaartDirect bieden enkele voordelen vergeleken met andere opties. Ten eerste heb verschillende bedragen om uit te kiezen, waarbij de waardes lopen van 50 euro tot wel 250 euro. Daarnaast garandeert de BitCard kaart volledige anonimiteit: de kaart is niet persoonsgebonden en je hoeft geen gegevens te koppelen waar je je niet comfortabel bij voelt. Hierdoor koop je Bitcoins op een discrete en anonieme manier. Ten slotte zorgt het vorige punt er ook voor dat BitCard gemakkelijk gebruikt kan worden als een Bitcoin cadeaukaart om aan een geliefde te geven die zich bezighoudt met de wereld van cryptocurrency.

Hoe moet je de Bitcoin code activeren?

Na het aanschaffen van de gewenste kaart, krijg je van ons een unieke code en bijhorende PIN opgestuurd die vervolgens geactiveerd dienen te worden. Geen zorgen, want het inwisselen van een BitCard is ontzettend eenvoudig makkelijk. Maak allereerst een account aan op het BitCard platform en voer vervolgens de code en de PIN in via het hoofdmenu onder de knop 'Cadeaubon inwisselen'. Binnen no-time ontvang je automatisch de Bitcoins ter waarde van de huidige koers met het gekozen tegoed op je account. Ja, zo simpel is het!