Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Cadeau voor hem nodig? Verwen hem met een Steam gift card!

Anna Peeters
Cadeau voor hem nodig? Verwen hem met een Steam gift card!

Heb je een vriend die binnenkort verjaart of een andere gebeurtenis viert en wil je die verwennen met een leuk geschenk? Als hij graag games speelt op zijn computer, dan heeft KaartDirect een leuk cadeau idee voor hem: de Steam gift card!

Steam: een paradijs voor pc-spelers

Steam is hét grootste en meest populaire platform voor pc-gamers: hier vind je duizenden games in elk mogelijk genre en dus is het geen verrassing dat er zoveel spelers een voorkeur hebben voor Steam. Er zijn op Steam heel veel games om uit te kiezen in verschillende genres. Denk hierbij aan shooters (zoals Call of Duty), sportspellen (EA Sports FC 24), puzzel games en nog veel meer! Steam heeft ook een heel levendige community: duizenden spelers kiezen voor dit platform omdat het een veilige en vertrouwde omgeving is voor alles wat met pc-gaming te maken heeft.

Een groot voordeel van de Steam cadeaukaart is dat de ontvanger zelf kiest welke game(s) hij wil kopen. Het aanbod is heel uitgebreid, dus als je zelf niet goed weet welke game je moet kiezen, is de Steam gift card ideaal. Zo voorkom je namelijk dat je per ongeluk een verkeerde game cadeau geeft. 

Klein geschenkje of groots gebaar: aan jou de keuze!

De Steam gift card is een gepast cadeau voor verschillende gelegenheden: of je nu je vriendje wil verwennen, een klein geschenkje wilt geven aan een kennis, je gamende maat iets wil geven… je zal telkens een verschillend budget voor ogen hebben. Geen probleem, want de Steam gift card heeft vele gezichten. Bij KaartDirect België zijn er verschillende Steam waardes beschikbaar en je kiest zelf welke voor jou het beste past. Een leuk cadeau voor hem: € 20 Steam tegoed

Maak het warm en persoonlijk

Een digitale cadeaubon: het klinkt misschien wat ‘koud’ en ‘afstandelijk’, maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn! Integendeel: bij KaartDirect willen we onze cadeaukaarten zo ‘warm’ en ‘persoonlijk’ als mogelijk maken. Om dit mogelijk te maken, hebben we onze cadeaumodule in het leven geroepen: een simpele en vooral leuke manier om je geschenk op te fleuren.

Selecteer de Steam gift card in de module en kies een leuk design voor je cadeaukaart. Kies vervolgens het bedrag dat je wilt en schrijf een leuke persoonlijke boodschap op de kaart voor de ontvanger. Hij zal dit zeker appreciëren en het maakt je cadeaukaart direct een pak aantrekkelijker!

 

Gerelateerde artikelen:

Steam Gift Card €10

€10,-

Steam Gift Card €10

Steam Gift Card €20

€20,-

Steam Gift Card €20