Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Kies je volgende game uit het uitgebreide Nintendo Switch aanbod

Anna Peeters
Kies je volgende game uit het uitgebreide Nintendo Switch aanbod

De Nintendo Switch is een enorm populaire console bij gamers wereldwijd en daar is een goede reden voor: doorheen de tijd hebben we namelijk geweldige Nintendo Switch games gekregen. Het leuke aan deze Nintendo games is dat ze zo enorm divers zijn, iedereen vindt wel iets naar zijn/haar smaak in de Nintendo Switch store. In deze blog vertellen we je graag meer over wat de Nintendo Switch zoal te bieden heeft!

Exclusieve toppers die je enkel op de Switch vindt

Nintendo brengt regelmatig ‘first-party’ games uit, dat wil zeggen dat deze specifiek gemaakt zijn voor de Nintendo Switch. Deze Nintendo Switch games bieden diepgaande gameplay, prachtige graphics vol kleur en algemeen gewoon een onvergetelijke ervaring! Alleen dit jaar al worden we verwend met verschillende exclusieve Nintendo Switch spelletjes zoals Princess Peach: Showtime, Paper Mario: TheThousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD.

Uiteraard zijn er in de voorgaande jaren ook al heel wat toppers de revue gepasseerd: denk maar aan Nintendo Switch Sports, Animal Crossing Switch, Super Mario Bros. Wonder, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en nog zoveel meer! Ook ziet de toekomst er rooskleurig uit: vermoedelijk wordt later dit jaar de opvolger van de Nintendo Switch aangekondigd en dan komen er weer heel wat geweldige nieuwe games uit!

Eindeloos veel indie games: leuk voor tussendoor!

Naast de grote exclusieve titels, vind je in de Nintendo Switch store ook een rijkelijk gevulde schat aan indie games. Deze games worden gemaakt door kleinere ontwikkelaars die veelal heel creatief uit de hoek komen. Verwacht hier unieke gameplay, kunstzinnige visuals en diepgaande verhalen. Indie games zijn ook enorm divers, want je vindt ze in allerlei genres: puzzelgames, farming simulators, avonturengames, ‘point and click’ zoekspellen en nog zoveel meer! Deze zijn perfect om even tussendoor te spelen als je wat vrije tijd hebt: op de bus, tijdens een werkpauze, in een lange wachtrij… neem je Switch in de hand en speel een leuke indie game om de tijd mee te verdrijven!

Maak gebruik van Nintendo kortingen

Gamen hoeft niet per se heel duur te zijn: regelmatig zijn er kortingen en aanbiedingen, dit voor zowel grote exclusieve titels als indie games. Nintendo organiseert vaak speciale verkoopacties waarbij je populaire Nintendo Switch spelletjes kunt krijgen tegen gereduceerde prijzen. Het is dus slim om goed in de gaten te houden wanneer er kortingen van start gaan in de Nintendo eShop, want deze aanbiedingen kunnen soms oplopen tot wel 90 procent!

Maak jij gebruik van het Nintendo Switch Online abonnement? Dan kun je Nintendo Switch-gamevouchers gebruiken om te besparen op digitale games. Voor 99 euro ontvang je twee vouchers die je kunt inwisselen voor geselecteerde titels in de Nintendo eShop. Met games die al snel 59 tot 69 euro per stuk kosten, kun je met deze vouchers zomaar 20% op de aanschafprijs van nieuwe titels besparen. Dit biedt niet alleen flexibiliteit bij je keuze, maar is ook een slimme manier om je collectie uit te breiden zonder je budget te overschrijden. Je portefeuille zal je vast en zeker dankbaar zijn.

Nintendo Switch games kopen met de kaarten van KaartDirect

Om snel en eenvoudig Nintendo Switch games te kopen, is er de Nintendo Switch gift card. Koop een Nintendo kaart en je krijgt een code op je scherm te zien: activeer deze code vervolgens op je Nintendo account om het tegoed aan je account toe te voegen. Op deze manier vermijd je het koppelen van een bankkaart, waardoor je op een vlotte en veilige manier je Switch collectie uitbreidt met allerlei games. Het is ook een leuk idee om de Nintendo Switch gift card cadeau te geven: zo kan de gelukkige ontvanger zelf een nieuwe game aanschaffen uit het brede aanbod dat de Switch je biedt!

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50