Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

PlayStation 5: dé console voor onbeperkt entertainment

Anna Peeters
PlayStation 5: dé console voor onbeperkt entertainment

De PlayStation: een bijzonder apparaat dat niet meer weg te denken is uit het hedendaagse gamelandschap en dat een rijke geschiedenis heeft. Je zou er misschien van schrikken, maar die geschiedenis gaat terug naar het jaar 1994, toen Sony hun allereerste PlayStation op de markt bracht. De tijd vliegt en intussen kunnen we al enkele jaren genieten van de PlayStation 5. Inmiddels is PlayStation al zoveel meer geworden dan ‘enkel maar een gameconsole’: het is een veelzijdige community waar mensen dagelijks naartoe trekken voor al hun entertainment. In deze blog ontdek je waarom dat precies zo is.

De beste exclusieve titels

Sony heeft door de jaren heen talloze toptitels uitgebracht die enkel te spelen zijn op hun console. Het zijn stuk voor stuk populaire games en vele hiervan zijn zelfs échte hedendaagse must-plays: denk hierbij aan grote namen zoals God of War, The Last of Us, de Spider-Man games, de Uncharted franchise en nog zoveel meer! Alle genoemde namen zijn ware blockbusters die met hun formidabele verhaal en verbluffende graphics het beste uit de console halen.

Ga online en maak deel uit van de PlayStation community

Uiteraard zijn vele must-haves niet enkel solo te spelen, want gamen is vaak ook een sociaal gebeuren. Het is namelijk ook zoveel leuker om je samen met vrienden te vermaken in één van de beste multiplayer games van het moment. Zo bracht Sony, bijvoorbeeld, onlangs de futuristische shooter Helldivers 2 uit, een game die een waar plezier is om samen met vrienden te spelen. Wil je toegang krijgen tot de online functies van games, dan heb je een PlayStation Plus (ook wel PS Plus) abonnement nodig. Speel samen of tegen elkaar en wie weet maak je wel nieuwe vrienden met dezelfde interesses!

De extra voordelen van PlayStation Plus

Ook PS Plus heeft een rijke geschiedenis en de service is de laatste jaren enorm gegroeid. Online gamen is ook al lang niet meer de enige functie die je krijgt met een PS Plus abonnement: er zijn namelijk nog andere voordelen aan verbonden. Zo krijg je geregeld exclusieve kortingen op honderden games (waaronder de hierboven genoemde ‘exclusives’), iets waar je portefeuille je heel dankbaar voor zal zijn. Het wordt nog beter: elke maand krijg je ook gratis games die je permanent aan je bibliotheek kan toevoegen en kan spelen zolang je een actief abonnement hebt.

Sinds 2022 heeft PS Plus grote veranderingen ondergaan, waardoor je nu van nóg meer voordelen kan genieten. Alle bovenstaande functies behoren tot het zogenaamde ‘PlayStation Plus Essential’ pakket, maar er is nu ook de optie om te upgraden naar ‘PlayStation Plus Extra’ en ‘PlayStation Plus Premium’. Je kan dus kiezen uit drie verschillende ‘tiers’ en elke tier brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Welk abonnement je ook kiest: er gaat telkens een wereld van games (zowel online als offline) voor je open en je stapt binnen in een community van spelers met dezelfde passie voor games als jij. 

Meer dan games alleen

Heb je geen zin om te gamen? Ook dan biedt de PlayStation opties: de console ondersteunt namelijk verschillende bekende streamingdiensten, waaronder Crunchyroll, Disney+ en natuurlijk ook Netflix. Installeer een van de apps, log in op je account, neem de popcorn erbij en geniet van de leukste films en series. Hiervoor heb je uiteraard een Netflix abonnement nodig en dat is enorm snel en eenvoudig bij KaartDirect te bestellen: koop een tegoedkaart om Netflix te herladen (ook via Bancontact) en laat het streamen maar beginnen.

Zoals je al kon lezen, is de PlayStation 5 veelzijdig apparaat waarmee je je niet zal vervelen. Er is zoveel content op te vinden om zowel alleen als samen met vrienden, familie of onbekenden te beleven. Kies voor de PlayStation 5 en laat je entertainen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

€39,99

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

€49,99

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)