Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

PlayStation nieuws: alle grote ontwikkelingen op een rijtje

Simon Verbeke
PlayStation nieuws: alle grote ontwikkelingen op een rijtje

Het is een leuke tijd om een PlayStation gamer te zijn! De console is enorm populair en de laatste tijd zijn er heel wat zaken veranderd die onze ervaring met de console fijner maken dan voorheen. Hoog tijd dus om even stil te staan bij alle nieuwigheden: in deze blog lees je er meer over.

Games streamen met PlayStation Plus Premium

Recent is er een nieuwe handige functie toegevoegd aan PS Plus Premium: cloud streaming. Vandaag de dag zijn games ‘grote jongens’ geworden. Vaak moet je enkele tientallen gigabytes van je opslagruimte opofferen en dat is niet altijd even handig. Vandaar dat je als lid van PlayStation Plus Premium vanaf nu een selectie aan (nieuwe) games zal kunnen streamen, waardoor je geen langdurige downloads hoeft te ondergaan én meer oplsagruimte op je console vrij houdt. Momenteel is er al een selectie aan games waarbij dit mogelijk is, maar in de toekomst zullen er meer volgen.

Nieuwe games om te spelen

We hoeven ons niet te vervelen: de laatste maand kwamen er namelijk weer heel veel nieuwe games uit voor de PlayStation. Te veel games om allemaal op te sommen eigenlijk, maar toch willen we hier twee specifieke gevallen even in de spotlights zetten. Deze maand arriveerde namelijk één van dé meest populaire games van de laatste jaren op de console: Roblox. Deze creatieve sandbox-ervaring is eigenlijk zoveel meer dan één game: je vindt er duizenden fanmade creaties om te spelen en je kan er zelf je fantasie helemaal op loslaten. Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is Roblox nu ook verkrijgbaar op PlayStation.

Een andere game, waar je de laatste tijd eigenlijk niet omheen kon, is Marvel’s Spider-Man 2. Na het enorm succesvolle Marvel’s Spider-Man uit 2018 en diens opvolger Marvel’s Spider-Man: Miles Morales in 2020, was het niet meer dan logisch dat er nog een vervolg zou komen. Marvel’s Spider-Man 2 is inmiddels uit en het is opnieuw een echte aanrader. New York moet opnieuw gered worden en ditmaal speel je met zowel Peter Parker als Miles Morales om dat klusje te klaren. Neem het op tegen iconische slechteriken zoals Venom, Kraven en meer!

Een nieuw compact model PS5

Ook op het gebied van hardware is er een grote aankondiging gedaan. Sony heeft namelijk laten weten dat men later dit jaar een gloednieuw model van de PlayStation 5 op de markt zal brengen. Lichter, compacter, stiller én cooler: dit is de PlayStation 5 Slim. Dit nieuwe model zal in de loop van november in Amerika op de markt komen en komt daarna ook onze kanten uit. Net zoals de originele PS5, heb je ook hier twee keuzes: eentje met een disc drive (€549.99) en eentje zonder (€449.99). Ken je iemand die van plan is om een PS5 in huis te halen? Dan is dit ideaal als een groots cadeau om met de feestdagen te geven!

Alles voor je PlayStation op één plek

Je kon het al lezen: er is heel wat te beleven als je dezer dagen PlayStation speelt! Als fan kan je bij KaartDirekt altijd terecht voor al jouw noden. Koop hier een PlayStation card om tegoed aan je account toe te voegen of schaf een PSN card aan om zo een abonnement af te sluiten.

PlayStation kaart €20

€20,-

PlayStation kaart €20

PlayStation kaart €50

€50,-

PlayStation kaart €50

PlayStation kaart €25

€25,-

PlayStation kaart €25