Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Kennismaken met League of Legends dankzij deze cadeautips

Simon Verbeke
Kennismaken met League of Legends dankzij deze cadeautips

Als we het willen hebben over de meest populaire videogames aller tijden, dan kunnen we eigenlijk niet anders dan League of Legends vermelden. Deze beroemde multiplayer game verscheen in 2009 en is anno 2023 nog steeds springlevend. Er worden nog geregeld updates aan de game toegevoegd en dagelijks trekt deze ‘multiplayer online battle arena’ (MOBA) miljoenen spelers aan. Eén van de leukste aspecten aan League of Legends is dat je de game in een team met je vrienden kan spelen. Wil je één (of meerdere) van jouw vrienden overtuigen om samen het slagveld op te gaan? Dan zijn er de League of Legends gift cards van KaartDirect om je te helpen!

Koop champions, skins en meer met Leauge of Legends Riot Points

League of Legends is gratis te spelen, maar om alle champions, skins, emotes en andere items vrij te spelen, heb je Riot Points nodig. Als je je team een (stijlvolle) boost wilt geven in het spel, dan is Riot Points kopen dus een goed idee! Op deze manier kan je je vrienden gemakkelijker overtuigen om mee te doen, want wie wil nu niet met de beste champions spelen om de tegenstanders af te maken? Riot Points zorgen ervoor dat je als beginnende speler meer mogelijkheden hebt om snel beter te worden, maar ook ervaren spelers kunnen er nieuwe zaken mee kopen om hun ervaring mee te verrijken. KaartDirect biedt Riot Points kaarten aan in 2 verschillende hoeveelheden: 1240 RP of 2540 RP.

Ontdek de wereld van League of Legends in ‘Arcane’ op Netflix

Een andere manier om iemand te overhalen om League of Legends een kans te geven, is via de serie Arcane. Deze Netflix Original vertelt het spannende verhaal van Vi en Jinx, twee personages uit het League of Legends universum. Het eerste seizoen verscheen in 2021 en kreeg enorm goede kritieken, waardoor er momenteel een nieuw seizoen in de maak is. Kortom: het is eigenlijk een must-watch. Heb je nog geen Netflix abonnement? Koop dan hier bij KaartDirect een Netflix kaart en laat het bingen maar beginnen!

Er zijn dus, met andere woorden, verschillende manieren om League of Legends voor te stellen aan je vrienden. De genoemde kaarten zijn dan ook originele cadeaus hiervoor: je vrienden zullen je sowieso dankbaar zijn!

 

Gerelateerde artikelen:

League of Legends Gift Card €10

€10,-

League of Legends Gift Card €10

League of Legends Gift Card €20

€20,-

League of Legends Gift Card €20

Netflix €25

€25,-

Netflix €25

Netflix €50

€50,-

Netflix €50