Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Ontdek de lente met Spotify Premium

Simon Verbeke
Ontdek de lente met Spotify Premium

Je hebt het al wel gemerkt de voorbije dagen: de donkere koude winterdagen liggen inmiddels achter ons, de lente is eindelijk aangebroken! De zon laat zich vaker zien en we kunnen genieten van aangename temperaturen. Je kan wandelen in je lokale park, een verfrissend drankje gaan drinken op een terras, mensen uitnodigen voor een tuinfeest… noem maar op! Het mooie weer en het leuke gezelschap zijn één ding, maar om de sfeer tot een maximum te tillen, is er ook een streepje muziek nodig.

Op Spotify vind je de beste lente-tunes

Om toegang te krijgen tot een enorme hoeveelheid aan muziek, is er Spotify. Deze streamingdienst wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. De populariteit van is logisch dat Spotify, voor iedere gelegenheid heeft het streamingplatform passende muziek beschikbaar. Er zijn samengestelde playlists te vinden in verschillende muziekgenres, maar uiteraard kan je ook helemaal zelf een lijst samen stellen met jouw favoriete nummers en artiesten.

Heb je wat muzikale inspiratie nodig? Dan check je op Spotify dé beste en meest populaire hits van het moment in de verschillende hitlijsten die regelmatig worden geüpdatet. Zo luister je, bijvoorbeeld, naar bekende artiesten zoals David Guetta met zijn opzwepende nummer 'I’m Good' of het sfeervolle 'Miracle' van Calvin Harris en Ellie Goulding. Of – om helemaal in de lentesfeer te komen – zet je dé hit van het moment op: 'Flowers' van Miley Cyrus.

Gemakkelijk Spotify online kopen

De basisversie van Spotify is gratis te gebruiken, maar dan krijg je niet de beste ervaring die de service te bieden heeft. Als je vervelende reclameonderbrekingen wilt vermijden, je je playlists ook offline wilt beluisteren en onbeperkt songs wilt overslaan, dan is er Spotify Premium om je uit de nood te helpen. Met een actief abonnement maak je gebruik van de genoemde functies én je streamt je muziek in de allerbeste kwaliteit. Er zijn dus genoeg redenen te bedenken om lid van Spotify Premium te worden.

De Spotify cadeaubon is ook een ideaal geschenk om iemand mee te verrassen: iedereen kan wel wat muziek in het leven gebruiken. Dankzij het eindeloos grote aanbod van Spotify is er voor elke situatie wel een passende tune te vinden. Bij KaartDirect schaf je op een snelle en eenvoudige manier een Spotify cadeaubon aan, waarbij je verschillende opties hebt qua waarde. Wees daarom, net zoals het lenteweer, een zonnetje in het leven van anderen en verras je geliefden met een Spotify Premium kaart.

 

Gerelateerde artikelen:

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden