Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Op een originele manier jouw cadeaubon versturen: zo doe je dat!

Wout Willems
Op een originele manier jouw cadeaubon versturen: zo doe je dat!

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je een cadeautje moet zoeken voor één of andere gelegenheid, maar dat je eigenlijk geen tijd hebt om naar het winkelcentrum te gaan om iets te zoeken? Maak je dan geen zorgen, want daar is een oplossing voor! Bij KaartDirect vind je een groot aanbod aan digitale cadeaubonnen die je gewoon vanuit je zetel thuis kan bestellen. Misschien denk je nu wel dat een digitaal cadeau ‘afstandelijk’ kan overkomen, maar dit hoeft niet zo te zijn. KaartDirect maakt het mogelijk om op een leuke manier een cadeaubon digitaal te schenken via onze cadeaumodule. Hiermee kun je een cadeaubon naar wens personaliseren. Lees snel verder om erachter te komen hoe het werkt!

Een cadeau voor elke gelegenheid

Onze cadeaumodule is niet alleen een originele manier om een cadeaubon te geven, maar het is ook uiterst praktisch. Met de cadeaumodule kan je namelijk wanneer je maar wilt cadeaus aanschaffen en versturen en deze worden automatisch doorgestuurd naar het opgegeven mailadres. Wil je dat de cadeaubon pas op een later tijdstip wordt verstuurd? Geef dit dan aan bij het afrekenen en zo komt de bon automatisch op het juiste moment in de mailbox van de ontvanger terecht. Ook als je op zoek bent naar een last-minute geschenk zit je hier goed, want op deze manier heb je in slechts enkele minuten tijd al een leuk én origineel geschenk in handen. Een digitale cadeaubon hoeft dus zeker niet saai en ongeïnspireerd te zijn!

Voor iedereen de perfecte cadeaubon

KaartDirect heeft een uitgebreid aanbod cadeaukaarten die via de cadeaumodule verstuurd kunnen worden. Een bol gift card is, bijvoorbeeld, een populaire en veelzijdige optie voor iedereen. Voor de gamers onder ons bieden we, onder andere, ook de Steam kaart aan. Dé makkelijkste en meest veelzijdige optie in ons aanbod is echter de KaartDirect keuze cadeaukaart: met deze ene kaart kan de gelukkige ontvanger namelijk eender welk product uit ons assortiment kiezen. Makkelijker dan dat wordt het niet, toch? Heb je een gepaste cadeaukaart gevonden? Selecteer hem dan in onze cadeaumodule!

Personaliseer je cadeaukaart

Hier heb je de mogelijkheid eerst een leuk design kiezen voor je kaart: slingers voor verjaardagen, hartjes voor Valentijnsdag, kerstcadeaus voor Kerstmis… er zijn genoeg opties om uit te kiezen, afhankelijk van de gelegenheid. Een leuk design is slechts het begin, want je maakt je cadeau nóg specialer door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Het is een klein gebaar, maar het maakt wel een wereld van verschil voor de ontvanger.

Bij KaartDirect geloven we dat cadeaus iets speciaal zijn en wij doen er dan ook alles aan om de ervaring van cadeaus te geven en te krijgen zo uniek mogelijk te maken! 

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen