Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Verwen en verras met een gepersonaliseerde cadeaubon

Simon Verbeke
Verwen en verras met een gepersonaliseerde cadeaubon

Zit je in die benarde situatie waar je op zoek moet gaan naar een cadeautje, maar je cadeau ideeën vervagen voor je ogen als sneeuw voor de zon? Geen paniek, want KaartDirect is een ware goudmijn om cadeau inspiratie op te doen! Wij hebben heel wat gevarieerde gift cards in ons aanbod en vandaag lichten we er enkele uit in deze blog.

Cadeaus voor hem en haar

Of je nu op zoek bent naar cadeau inspiratie voor een man of cadeau inspiratie voor een vrouw: er zit sowieso wel iets in ons uitgebreide assortiment wat bij je wensen past. Wil je, bijvoorbeeld, haar verwennen met enkele nieuwe toevoegingen voor haar kleerkast? Kies dan voor de Zalando gift card en ze heeft de keuze uit honderden stijlvolle artikelen. Ook voor herenmode zit je hier overigens goed, dus deze gift card kan door iedereen gebruikt worden.

Een andere optie, waarmee je eigenlijk niet fout kan gaan, is de bol cadeaubon. Met deze kaart kan de ontvanger eens goed uit de ‘bol’ gaan in een enorm uitgebreide webwinkel waar je eigenlijk alles kan vinden. Van boeken, tot elektronica tot gadgets, speelgoed en nog zoveel meer! Ideaal als je niet zo goed weet wat te geven, want de ontvanger kan zelf kiezen uit het aanbod.

‘Gelukkige verjaardag!’

De cadeaukaarten van KaartDirect zijn uitermate geschikt om te gebruiken als je de verjaardag van een vriend(in) of geliefde wilt vieren. Speelt hij of zij graag videogames? Dan hebben wij een uitgebreid gamma aan gaming cadeaukaarten voor de grootste platformen (PlayStation, Nintendo, Xbox en meer)! Je kiest ook zelf welke waarde je op de kaart wilt zetten en je hebt direct een leuk cadeau in handen.

Zoek je een verjaardagscadeau met maximale flexibiliteit? Ga dan voor onze KaartDirect cadeaukaart: met deze ene kaart heeft de ontvanger namelijk de mogelijkheid om eender welke cadeaukaart uit ons assortiment te kiezen. Handig als je even geen cadeau inspiratie hebt, want er zit sowieso wel iets wat hij of zij leuk vindt in het gamma.

De kers op de taart

Om je online cadeaukaart een extraatje te geven, is er de cadeaumodule van KaartDirect. Hier tover je jouw gekozen kaarten om tot gepersonaliseerde cadeaus. Kies een leuk design uit voor je kaart en schrijf vervolgens een originele boodschap aan de ontvanger. Zo krijgt hij of zij gegarandeerd een extra grote glimlach op hun gezicht! Bekijk zeker het volledige aanbod van KaartDirect eens als je nog meer cadeau inspiratie nodig hebt.

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen