Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Op zoek naar een geschenkbon? Kies voor KaartDirect!

Anna Peeters
Op zoek naar een geschenkbon? Kies voor KaartDirect!

Cadeautjes: ze zijn er in alle geuren, kleuren en vormen. Dingen geven (en krijgen) van een vriend, vriendin of geliefde is nu eenmaal een fijn gevoel en het brengt mensen samen. Allemaal goed en wel, maar je moet uiteraard eerst een leuk cadeautje op de kop tikken en dat is niet altijd even makkelijk. Dat is waar KaartDirect.be op het toneel verschijnt: voor eender welk cadeau in eender welke situatie kan je 24/7 bij ons terecht, waardoor je altijd een gepaste online geschenkbon kunt kopen. In deze blog zoomen we even in op wat we zoal te bieden hebben en waarom KaartDirect.be dé ideale plaats is voor al je cadeaubonnen.

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen!

Met een shoppingtrip maak je eigenlijk iedereen wel blij en dat beseffen we maar al te goed! Daarom dat we heel wat shopping-opties in ons aanbod hebben zitten voor allerlei winkels. Breidt de ontvanger al graag eens zijn of haar kledingkast uit? Dan mag je er zeker van zijn dat een Zalando gift card of een de Bijenkorf bon een geslaagd presentje zal zijn!

Er zit echter nog zoveel meer dan alleen maar fashion brands in ons aanbod: ook voor elektronica (Cooblue), DIY-artikelen (GAMMA), juwelen (Lucardi), verzorgingsproducten (Rituals) en meer zit je bij ons goed! Bij elke kaart heb je zelf de keuze om de waarde te bepalen, dus je kiest zelf hoeveel je wilt bijdragen aan de shoppingtrip van de gelukkige ontvanger.

Kies voor een ervaring

Shoppen is een fijne bezigheid, maar als je liever iets minder materialistisch verkiest als cadeau, dan heeft KaartDirect.be ook wat anders in de aanbieding voor jou. Snuister eens in ons aanbod met belevenis geschenkbonnen: met deze bonnen geef je geen ‘klassiek cadeau’, maar wel een onvergetelijke ervaring, inclusief een hele hoop mooie herinneringen die de ontvanger voor een lange tijd met zich meedraagt.

Welke ervaringen moet je je hierbij dan voorstellen? Wel, ook hier is er genoeg keuze: wat dacht je bijvoorbeeld van een tripje naar de Efteling, het meest magische pretpark van de Benelux? Daarnaast is er ook de Airbnb geschenkbon: met deze ene cadeaubon kan je overal naartoe! Huur een appartementje in een grootstad, een hutje in de bossen, een vakantiehuisje in de bergen en nog veel meer! We bieden nog meer belevenissen aan, dus neem zeker eens een kijkje in het aanbod.

Geen inspiratie? Geen probleem!

Zoveel cadeaubonnen om uit te kiezen: dat kan wel eens overweldigend zijn. Wordt het allemaal net even te veel voor je? Ook dan biedt KaartDirect.be een oplossing: een keuze cadeaukaart! Het handige aan deze kaarten is dat ze ingezet kunnen worden voor verschillende brands, zowel voor persoonlijke verzorging (BeautyCadeau) als kledij (FashionCadeau). Dé meest flexibele geschenkbon blijft echter onze KaartDirect keuze cadeaukaart, waarmee de ontvanger letterlijk elk item in onze webshop kan aanschaffen. Makkelijker wordt het niet!

Altijd en overal met een persoonlijke toets

Een cadeaubon zoeken en kopen klinkt misschien als een ingewikkelde klus, maar eigenlijk is het juist heel eenvoudig. Het grote voordeel van een online geschenkbon van KaartDirect.be is dat je deze op eender welke plaats of moment kan aanschaffen. Ideaal dus als je nog een last-minute cadeau zoekt of als je gewoon de tijd niet hebt om het huis uit te gaan en een cadeau te zoeken.

Misschien denk je wel dat online geschenkbonnen wat ‘onpersoonlijk’ overkomen, maar ook hier is KaartDirect.be op voorzien: maak kennis met onze cadeaumodule! Steek je cadeaukaart in een leuk en kleurrijk jasje en voeg een persoonlijke boodschap toe: op deze manier oogt je cadeau beter én de ontvanger zal het meer appreciëren.

Of je nu een klein presentje, een grote geste of eender wat ertussenin zoekt: bij KaartDirect.be zit je goed voor al je cadeaunoden!

 

Gerelateerde artikelen:

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
de Bijenkorf

€5,- tot €150,-

de Bijenkorf

Bestellen