Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Plan een leuk 'dagje uit' met deze Dagje Uit cadeaukaart tips

Simon Verbeke
Plan een leuk 'dagje uit' met deze Dagje Uit cadeaukaart tips

Wanneer het leven je wat te druk wordt, of wanneer het energiepeil tot een dieptepunt is gezakt, is het belangrijk om lekker te ontspannen. Hierom is de Dagje Uit cadeaukaart in het leven geroepen: dé cadeaukaart waarmee je een leuke daguitstap in zowel België, Nederland als Duitsland kunt beleven. Heb je een Dagje Uit cadeaubon gekregen en weet je niet zo goed wat ermee te doen? In deze blog geven we je enkele voorbeelden van uitstapjes die je met deze flexibele cadeaubon kan maken.

Plezier in de dierentuin

Met de Dagje Uit cadeaubon heb je de mogelijkheid om enkele leuke dierentuinen te bezoeken. Ga op safari in het Safaripark Beekse Bergen of ontdek dieren van over heel de wereld in de Wildlands Adventure Zoo. In België is er dan het Boudewijn Sea Park in Brugge, waar je ondergedompeld wordt in de onderwaterwereld van dolfijnen en andere zeedieren.

Een spannende trip naar een pretpark

Wil je de adrenaline door je lijf voelen gieren? Bezoek dan één van de vele pretparken in het aanbod. In België bezoek je (samen met de familie) Plopsaland De Panne (en het bijhorende waterpretpark Plopsaqua) of het bekende Bobbejaanland. Een leuke tip voor een buitenlandse trip naar een attractiepark? Het Movie Park in Duitsland staat bekend om haar meeslepende en spannende attracties, alsof je zelf in een film zit.

Tot rust komen in een wellnesscentrum

Mag het allemaal wat rustiger zijn voor je? Dat kan, want met een Dagje Uit cadeaukaart kun je ook toegang krijgen tot het populaire Sanadome Spa kuuroord in Nijmegen. Ontspan jezelf in een warmwaterbron, boek een deugddoende massage en ga achteraf een hapje eten. Meer heb je niet nodig om je eens goed te ontspannen, toch?

Dagje Uit gift card kopen bij KaartDirect

De genoemde voorbeelden zijn uiteraard slechts enkele opties, scrol gerust eens door het volledige aanbod op de site van Dagje Uit voor meer inspiratie om een leuke daguitstap in België (of ergens anders) te boeken. Ken je iemand die zo’n bon wel kan gebruiken? Schaf hem dan aan bij KaartDirect!

 

Gerelateerde artikelen:

Dagje Uit cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Dagje Uit cadeaukaart

Bestellen