Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Zeg reclame vaarwel met YouTube Premium

Simon Verbeke
Zeg reclame vaarwel met YouTube Premium

YouTube. Het is een ware schatkamer aan video’s waar je uren en uren aan content kan vinden. Als je vaak tijd doorbrengt op YouTube, dan ken je het vast wel: tussen de filmpjes door of zelfs tijdens een bepaalde video word je gestoord door een reclameonderbreking. Soms één, maar vaak zelfs twee reclamespotjes moet je ondergaan vooraleer je verder kan kijken naar je video. Verschrikkelijk irritant, toch? Dit valt echter makkelijk op te lossen als je lid wordt van YouTube Premium. Meer weten? Lees dan snel verder!

Alles van YouTube, behalve de advertenties

Zoals we al vermeldden, is hét grootste voordeel van Youtube Premium dat je ongestoord naar video’s kan kijken zonder onderbroken te worden door reclame. Als je vaak tijd spendeert op Youtube dan is dit eigenlijk een must om volop te kunnen genieten van je content.

Als lid van YouTube Premium kan je niet alleen advertentievrij naar video’s kijken, maar je hebt ook de mogelijkheid om video’s te downloaden en dan achteraf offline te bekijken. Zo kan je, bijvoorbeeld, zonder internetverbinding op de trein of bus ook Youtube kijken. Nog een handig voordeel: je hebt de mogelijkheid om video’s op de achtergrond af te spelen terwijl je een andere app open hebt staan of wanneer je scherm uit staat. Ook hier is alles, uiteraard, zonder advertenties. 

Ook Youtube Music en Youtube Kids zijn van de partij!

Je luistert ook zonder onderbrekingen naar de beste muziek op het platform dankzij YouTube Music. Je vindt hier een handig overzicht van alle muziek die je op YouTube maar kunt vinden (en dat is er heel wat)! Ook voor de kleinsten onder ons biedt YouTube Premium voordelen. Met YouTube Kids heb je een enorme collectie met kindvriendelijke video’s in handen. Wil je je kinderen laten genieten van al dat leuks zonder storende reclamefilmpjes? Door lid te worden van YouTube Premium is dat probleem opgelost!

Hoeveel kost YouTube Premium?

YouTube Premium kopen kan in verschillende vormen. Voor één gebruiker schaf je YouTube Premium aan voor €11.99 per maand, maar als er meerdere personen samen lid willen worden, dan is er een alternatief. Met het YouTube Premium familielidmaatschap kunnen tot 5 personen samen genieten van de service en dit voor €17.99 per maand. Op deze manier spaar je geld uit ten opzichte van de individuele variant.

Alle belangrijke informatie op een rijtje

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan YouTube Premium. We sommen even alles op wat je krijgt als lid van de service:

YouTube Premium 

Individueel abonnement: €11.99 per maand, familie abonnement: €17.99 per maand

YouTube Premium kopen met de Google Play kaart

YouTube maakt deel uit van Google, dus lid worden verloopt via je Google Play account. Je kan uiteraard een abonnement afsluiten met automatische kosten, maar dit wil ook zeggen dat je YouTube Premium kan kopen met Google Play Cards, een flexibel betaalmiddel dat je gebruikt voor alle Google diensten, waaronder ook Google One. Wij bieden Google Play cards aan met verschillende waarden: deze beginnen bij €5 en lopen op tot wel €250, met verschillende opties daartussenin (zoals, bijvoorbeeld, €25 of €50). Heb je een specifieke waarde in gedachten? Kies dan voor de variabele Goole Play kaart en kies zelf een bedrag tussen €15 en €500.

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play card €10

€10,-

Google Play card €10

Google Play card €25

€25,-

Google Play card €25

Google Play card €30

€30,-

Google Play card €30