Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Eenvoudig Proximus online herladen

Simon Verbeke
Eenvoudig Proximus online herladen

Je GSM herladen: het is een klusje dat je geregeld moet afhandelen als je wilt blijven gebruikmaken van je smartphone. Vandaag de dag word je echter om de oren geslagen met talloze mogelijkheden om dit te doen: een overvloed aan bundels, mobiele apps of bepaalde nummers die je moet bellen… soms zie je door de bomen het bos niet meer! Wil je je GSM herladen bij Proximus? KaartDirect zet even de mogelijkheden voor jou op een rijtje!

Pay and Go herladen

Niet iedereen gebruikt zijn of haar GSM evenveel en dus heeft Proximus het ‘Pay and Go’-programma in het leven geroepen. Hierbij heb je verschillende bundels om uit te kiezen, die ontworpen zijn om te voldoen aan jouw persoonlijke behoeftes. Of je nu sporadisch je GSM gebruikt, of echt niet weg te slaan bent van je apparaat: Pay and Go herladen is er voor jou! Afhankelijk van welke bundel je kiest, herlaad je je GSM namelijk met meer of minder belminuten, sms’jes en mobiele data. Wil je verdere info over wat dit allemaal inhoudt? Check dan zeker de blog over Proximus Pay&Go om alles te weten te komen!

Hoe gebruik je een Proximus herlaadkaart?

Ook voor het herlaadproces zelf biedt Proximus verschillende mogelijkheden aan. Goed nieuws, want elke herlaadoptie is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Allereerst kan je de ‘MyProximus’ app installeren op één van je devices en hier inloggen met je account om vervolgens het beltegoed te activeren. Wil je geen app installeren, dan kan je ook gewoon surfen naar de site van Proximus, waar je je code en GSM-nummer dient in te geven om zo te herladen. Heb je geen verbinding met het internet? Geen probleem, want je kan ook simpelweg je herlaadcode via een mobiel nummer activeren. Alles wat je moet weten, lees je hier!

Flexibel en veelzijdig Proximus herladen

Met een Proximus herlaadkaart van KaartDirect heb je talloze mogelijkheden om je mobiele ervaring aan te passen aan wat jij specifiek nodig hebt. Ze zijn enorm flexibel, want je kiest zelf precies hoeveel tegoed je wilt herladen, zonder vast te zitten aan langdurige contracten. Bovendien kun je op elk moment je beltegoed aanvullen op verschillende manieren, waardoor je GSM herladen een fluitje van een cent wordt! Neem zeker een kijkje op onze Proximus herlaadkaarten en vind de bundel die bij jou past!

 

Gerelateerde artikelen:

Proximus €15

€15,-

Proximus €15

Proximus €25

€25,-

Proximus €25

Proximus €50

€50,-

Proximus €50