Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Gezellig de feestdagen door met topgames op de Nintendo Switch

Simon Verbeke
Gezellig de feestdagen door met topgames op de Nintendo Switch

Aah, de feestdagen. De meest gezellige tijd van het jaar waarbij vrienden en families van over het hele land (of wereld) samen komen om het einde van het jaar te vieren. Een hapje en een glaasje erbij en het plaatje is compleet! Tijdens deze dagen heb je veelal ook heel wat vrije tijd om (samen) door te brengen en wat doe je dan om je mee bezig te houden? De Nintendo Switch bovenhalen om te genieten van de leukste games natuurlijk!

Topgames van het voorbije jaar

2023 is een prachtig jaar geweest voor de Nintendo Switch: we werden namelijk verwend met enkele van de beste Nintendo Switch games ooit. Zo kregen we aan het begin van het jaar Metroid Prime Remastered, een nieuwe uitgave van een echte klassieker. Later verscheen ook The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, het langverwachte vervolg op Breath of the Wild. Beiden zijn prachtige open wereld games die je tijd zeker en vast waard zijn.

Of wat dacht je misschien van Super Mario Bros. Wonder? Deze nieuwste game van de Italiaanse loodgieter laat je lopen, springen en vallen doorheen talloze creatieve levels. Dit zijn slechts enkele voorbeelden: er zijn uiteraard nog heel wat leuke titels om te ontdekken!

Samen spelen met vrienden en familie

Het is uiteraard dubbel zo leuk als je het plezier van gamen kan delen met anderen. Met een Switch is dit heel makkelijk te doen: speel lokaal met meerdere controllers of deel je digitale Switch games tussen verschillende accounts door gebruik te maken van de gameshare functie van de Nintendo Switch. Ideaal als je een grote familie hebt en als je je broers, zussen, tantes, nonkels of wie dan ook wilt laten meegenieten!

Makkelijk en veilig Nintendo Switch games kopen

Om snel en gemakkelijk games voor je Switch te kopen, hoef je eigenlijk niet heel veel moeite te doen. KaartDirect maakt het je zelfs mogelijk dit te doen zonder dat je hiervoor het huis uit moet! Wij bieden de Nintendo eShop card aan met verschillende waardes. Door deze aan te schaffen, voeg je met slechts enkele klikken heel makkelijk Nintendo tegoed toe aan je account, waarmee je dan games koopt in de Nintendo eShop.

Daarnaast is dit ook een heel veilige manier om je aankopen te doen, zeker als je je console deelt met vrienden of familie. Op deze manier hoef je immers geen bankgegevens te koppelen aan je Nintendo account, waardoor er geen onverwachte kosten zullen doorgerekend worden. Met een Nintendo eShop kaart stel jij het maximale bedrag in en dat kan niet overschreden worden. Een ongelukje is namelijk snel gebeurd, zeker als één van je kids heel enthousiast door de Nintendo eShop aan het scrollen is.

Kom helemaal tot rust tijdens de feestdagen

Wij bij KaartDirect hopen dat iedereen rustgevende en prettige feestdagen kan beleven. Sluit dus die Switch maar aan, neem je controller in de hand en trommel al je geliefden op voor wat ontspannend gamen samen. Geniet ervan en have fun!

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50

Nintendo eShop card €75

€75,-

Nintendo eShop card €75