Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Lid worden van Spotify Premium? Gebruik de Spotify kaart!

Simon Verbeke
Lid worden van Spotify Premium? Gebruik de Spotify kaart!

Om aan al onze muzikale noden tegemoet te komen, is er Spotify: dit muzikale platform zorgt ervoor dat je altijd en overal de beste muziek uit je luidsprekers kan knallen en kan genieten van de leukste hits van zowel vroeger als nu. De basisversie van Spotify is gratis, maar om van alle functies gebruik te kunnen maken heb je Spotify Premium nodig. Eén van de beste en meest handige manieren om een Spotify abonnement af te sluiten, is via een Spotify redeem code. In deze blog leggen we je uit hoe dit in zijn werk gaat en waarom deze methode zo handig is.

De voordelen van een Spotify Premium kaart

Gebruikmaken van Spotify via een redeem code is een stuk handiger ten opzichte van een doorlopend abonnement. Zo kun je Spotify betalen met Bancontact zonder vast te zitten aan een vast maandelijks abonnement. Geld automatisch zien verdwijnen van je rekening is nu eenmaal geen leuke gedachte en is ook lang niet altijd nodig. Bij een doorlopend abonnement moet je je bankgegevens koppelen om je betaling door te voeren en dat is met een Spotify Premium kaart niet het geval.

Op deze manier controleer je dus ook zelf hoeveel je uitgeeft aan je Spotify abonnement én wanneer je precies je abonnement activeert. Heb je een bepaalde periode geen Spotify nodig? Simpel: dan activeer je je redeem code gewoon (nog) niet! 

Hoe je code activeren?

Zodra je abonnement is verlopen, dien je de code op je Spotify kaart erbij te nemen en te surfen naar spotify.com/redeem. Je logt in op je Spotify account en vult hierna de premium code in die je op de kaart terugvindt… en voilà!

Let wel goed op bij het aanschaffen van je Spotify redeem code! Deze codes zijn landsgebonden en werken niet bij accounts die verbonden zijn aan een ander land: dat wil dus zeggen dat je, als je in België woonachtig bent, je een code dient aan te schaffen via KaartDirect.be en niet in één van onze andere winkels. Check dus zeker de locatie eerst even!

Nadat je code is ingevoerd, kan je direct ongelimiteerd genieten van dé tophits van het moment zoals ‘Beautiful Things’ van Benson Boone, ‘Greedy’ van ‘Tate McRae’ en nog zoveel meer! Zet die speakers dus maar wat luider en geniet van de beste muziek!

 

Gerelateerde artikelen:

Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden