Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Neosurf ticket: ideaal voor veilige en anonieme betalingen

Simon Verbeke
Neosurf ticket: ideaal voor veilige en anonieme betalingen

Tijden veranderen. In de loop van het laatste decennium is de wereld volop gedigitaliseerd: bijna elke dienst of elk abonnement is op één of andere manier verbonden met het internet, waardoor je snel en vlot jouw zaken kan beheren. Alles gaat sneller dan ooit tevoren, maar daar hoort een kleine kanttekening bij: onze persoonlijke informatie ligt hierdoor soms ook open en bloot op het internet en laat dat net een pijnpunt zijn voor velen onder ons. Het is namelijk geen leuke gedachte dat bedrijven of partijen met slechte bedoelingen zoveel over jou te weten kunnen komen. Is er hier dan helemaal niets aan te doen? Toch wel, als je gebruikmaakt van Neosurf!

Betalen met een Neosurf ticket

Neosurf is een enorm populair middel om online betalingen mee te maken. Er zijn meer dan 20.000 services die transacties met een Neosurf ticket ondersteunen: online shopping sites (waaronder Zalando) en verschillende online games (League of Legends, bijvoorbeeld) en andere internetservices behoren tot de mogelijkheden. Met andere woorden: er zijn heel wat diensten die samenwerken met Neosurf en dit handige betaalmiddel accepteren.

Betalen met Neosurf is bovendien heel gemakkelijk om te doen: het is een prepaid betaalkaart die niet persoonsgebonden is. Bij het afrekenen van een service die Neosurf accepteert, kies je de optie om met je Neosurf ticket af te rekenen. Geef gewoon je code in en voltooi je transactie: er komen geen persoonlijke (bank)gegevens bij kijken en er zitten geen addertjes onder het gras. Veilig en anoniem aankopen doen op het internet: dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Neosurf kopen is een fluitje van een cent bij KaartDirect.be

KaartDirect.be is een officiële verkoper van Neosurf tickets en als je Neosurf tegoed nodig hebt, dan zit je hier logischerwijs aan het juiste adres! Neosurf kopen is heel eenvoudig én je hebt verschillende waardes om uit te kiezen, afhankelijk van wat je budget is. Er zijn verschillende bedragen, waaronder 25 euro, 50 euro en zelfs een 100 euro Neosurf ticket. Wat je situatie ook is: KaartDirect.be heeft sowieso wel dé ideale Neosurf ticket voor jou in het aanbod zitten!

Weet je wat nog leuker is dan veiligheid en anonimiteit? Snelheid! Zeg nu zelf: je wil toch niet uren, dagen of misschien zelfs weken wachten als je iets wilt kopen? Bij KaartDirect.be is dit niet van tel: je bestelt op eender welk moment van eender welke dag je Neosurf kaart en het bedrag wordt binnen de minuut naar je mailadres opgestuurd. We vermeldden het ook al even, maar deze kaart is niet persoonsgebonden. Handig natuurlijk, want dit wil zeggen dat je ook gewoon de kaart achteraf naar een vriend(in) of geliefde kan opsturen als een cadeautje.

 

Gerelateerde artikelen:

Neosurf €50

€50,-

Neosurf €50

Neosurf €100

€100,-

Neosurf €100

Neosurf €25

€25,-

Neosurf €25