Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Valentijn komt eraan: vind een leuk cadeau en verspreid de liefde

Simon Verbeke
Valentijn komt eraan: vind een leuk cadeau en verspreid de liefde

Voel je dat? Er hangt liefde in de lucht en dat betekent natuurlijk maar één ding: Valentijn komt eraan! Op deze speciale dag zetten we steevast onze geliefden in de bloemetjes (soms letterlijk) en daar horen natuurlijk cadeautjes bij! Weet je nog niet goed wat je hem of haar moet geven als valentijnscadeau? Bij KaartDirect zit je goed en we helpen je graag door enkele leuke cadeautips te geven.

Zalando: altijd een schot in de roos

Gaat je geliefde graag eens shoppen voor nieuwe kleren? Dan kan je met een Zalando cadeaubon eigenlijk niet fout gaan: deze veelzijdige cadeaukaart is geldig op elk item uit het enorme assortiment aan kleren en accessoires dat je in de webwinkel van Zalando vindt. Iedereen vindt hier sowieso iets leuks om aan de kleerkast toe te voegen, voor zowel hem als haar.

Samen de leukste games spelen

Een leuke activiteit om samen met je partner te doen, is gamen! Op Steam, hét grootste platform voor pc-games, vind je een divers aanbod aan coöperatieve (of competitieve) games die je samen met of tegen je partner kan spelen. Quality time spenderen met elkaar is belangrijk en een ‘game date’ is hiervoor een leuk idee. Koop een Steam gift card en dat de beste moge winnen (maar hou het uiteraard gezellig)!

Liefde gaat door de maag

Een romantische dag als deze vraagt uiteraard ook voor lekker eten om samen van te genieten. Je kan er een uitstapje van maken naar een chic restaurant, maar het is ook leuk om het thuis gezellig te maken en je eten te laten leveren. Op deze manier kunnen jullie je samen vermaken, zonder je zorgen te hoeven maken over wie het eten klaarmaakt. Daarom is de Takeaway cadeaubon ideaal: zoek samen in het culinaire aanbod in jullie buurt, steek die kaars aan en geniet!

Vergeet je single vrienden niet!

Laten we zeker ook niet de vrijgezelle zieltjes onder ons uit het oog verliezen. Iedereen verdient namelijk liefde en affectie, zéker op deze bijzondere dag. Ken je iemand die wat meer geluk in de liefde kan gebruiken? Schenk hem of haar dan een Tinder Plus of Tinder Gold lidmaatschap voor 1 maand voor dat extra duwtje in de rug. Hiermee worden de kansen op liefde substantieel groter, wat hopelijk tot iets moois leidt.

KaartDirect verspreidt de liefde

Of je nu met Valentijn groots wilt uitpakken of gewoon een klein presentje zoekt: het gaat hem uiteindelijk om het liefdevolle gebaar. De genoemde voorbeelden zijn natuurlijk slechts het begin, want bij KaartDirect.be zijn er nog talloze andere mogelijkheden voor een origineel valentijnscadeau om te geven. De waardes van onze cadeaukaarten zijn bovendien aanpasbaar naargelang jouw budget.

KaartDirect biedt ook de mogelijkheid om je cadeautje een liefdevolle toets te geven: maak gebruik van onze cadeaumodule en voeg een leuk design en een persoonlijke boodschap toe. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

Gerelateerde artikelen:

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
Takeaway €25

€25,-

Takeaway €25

Tinder Gold - 1 maand

€12,85

Tinder Gold - 1 maand