Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Vier redenen waarom een PlayStation kaart jouw game-ervaring verbetert

Anna Peeters
Vier redenen waarom een PlayStation kaart jouw game-ervaring verbetert

De PlayStation van Sony is ongetwijfeld een van de populairste hedendaagse gameconsoles. Het is een enorm veelzijdig apparaat waarmee je heel wat kan doen. Heb je een PlayStation 4 of 5 console in huis waar regelmatig op gegamed wordt of ken je iemand die veel tijd op de console doorbrengt? Dan heeft KaartDirect iets voor jou waarmee je je game ervaring een stuk makkelijker maakt: de PlayStation kaart. Wat kun je ermee doen en waarom zou je van deze kaarten moeten gebruikmaken? In deze blog lees je 4 redenen waarom een PlayStation kaart kopen een goed idee is!

1. Altijd klaar om games te kopen in de PlayStation Store

Eén van de meest voor de hand liggende functies van een PlayStation kaart, is dat je hiermee extra tegoed aan je account kunt toevoegen. Dit kun je gebruiken om games te kopen in de Belgische PSN Store. Van de laatste (exclusieve) games tot de meest charmante indie titels: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak zijn er ook tijdelijke kortingen (bijvoorbeeld tijdens de Days of Play of Black Friday) en als je ervoor zorgt dat je altijd wat PlayStation tegoed op je account hebt staan, dan loop je deze niet mis!

2. Lid worden van PlayStation Plus

PlayStation Plus is een abonnement waarmee je heel wat extra voordelen krijgt, zoals online multiplayer, gratis maandelijkse games, toegang tot een hoop extra games en exclusieve kortingen in de PSN Store. Door een PSN kaart te kopen, kan je ook een nieuw PlayStation Plus abonnement afsluiten of je huidige verlengen. Of je nu lid wilt worden van PlayStation Plus Essential, Extra of Premium: alle opties zijn mogelijk!

3. Verras een gamer!

Een PlayStation kaart is ook een perfect geschenk om aan een gamer cadeau te geven. Zo lang de code van de kaart niet is gebruikt, is deze ook niet account gebonden. Je kunt deze dus gemakkelijk doorgeven aan iemand die je eens gelukkig wilt maken (bij een verjaardag of goed rapport, bijvoorbeeld). Er zijn verschillende bedragen om uit te kiezen, afhankelijk van de persoon en de gelegenheid. Nog een leuke tip: maak gebruik van onze cadeaumodule om je PS kaart een leuk design te geven én er een persoonlijke boodschap bij te zetten. Succes gegarandeerd!

4. Veilig en zonder onaangename verrassingen aankopen doen

Een laatste voordeel van de PlayStation tegoedkaart, is dat je hiermee op een veilige manier aankopen kan doen. Normaliter zou je je persoonlijke bankgegevens moeten koppelen aan je PSN account, maar op deze manier omzeil je dat. Dit biedt extra beveiliging én gemoedsrust. Je hoeft je, bijvoorbeeld, geen zorgen te maken over onverwachte kosten die automatisch worden aangerekend of over heel enthousiaste kinderen die aankopen doen en hiermee je rekening plunderen.

De PlayStation kaarten van KaartDirect

Je hebt het gehoord: er zijn genoeg voordelen op te noemen over het gebruik van een PlayStation kaart. Wil je een PSN kaart kopen? Zoek dan niet verder, want KaartDirect heeft wat je zoekt! Wij bieden opties aan met waardes die uiteenlopen van een 10 euro PlayStation kaart tot wel 250 euro (en nog heel wat opties daartussenin)! Wacht dus niet langer en laat het gamen maar beginnen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation kaart €20

€20,-

PlayStation kaart €20

PlayStation kaart €40

€40,-

PlayStation kaart €40

PlayStation kaart €80

€80,-

PlayStation kaart €80