Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Vier Valentijn met een date: 25% korting op Tinder Plus en Tinder Gold

Wout Willems
Vier Valentijn met een date: 25% korting op Tinder Plus en Tinder Gold

Valentijnsdag, ofwel dé dag van de liefde, komt er snel aan en omdat we allemaal wel wat liefde kunnen gebruiken, heeft KaartDirect een toepasselijke aanbieding voor de vrijgezelle zielen onder ons. Maak tot 22 februari gebruik van 25% korting op een Tinder abonnement en geef je liefdesleven een boost. Want zeg nu zelf: dit is toch een goede kans om deze mooie dag met een speciale persoon beleven?

Tinder is meer dan een populaire dating app

Je kent Tinder waarschijnlijk wel als ‘die datingapp waarbij je mensen naar links en naar swipet om er dan mee op een (spannende) date te gaan'. Dat is het enigszins ook wel, maar tegelijk is het ook meer dan dat: het is een community van miljoenen mensen die connecties met elkaar leggen. Of dat nu een romantische connectie is of mooie vriendschappen: Tinder brengt mensen samen.

Meer connecties met Tinder Plus

Tinder is in basis een gratis dating app, maar met Tinder Plus krijg je nog heel wat extra functies tot je beschikking. Je krijgt ongelimiteerde likes, waardoor je kan blijven swipen zonder onderbrekingen. Nog beter: je krijgt ook het ‘Tinder Passport’, waarmee je kan swipen in andere landen voor nog meer connecties. Heb je per ongeluk een bepaald profiel afgewezen? Maak dan gebruik van de ‘Rewind’ optie en zet die fout recht!

Tinder Gold geeft nóg meer functies

Als Tinder Plus niet genoeg voor je is, dan is er ook Tinder Gold. Je krijgt alle genoemde functies van Tinder Plus én nog wat extra’s. Zo zie je wie je leuk vindt, nog voordat jij de keuze hebt gemaakt: lekker handig! Ook krijg je elke dag ‘Top picks’: dit zijn profielen die speciaal voor jou zijn uitgekozen, zodat je geen tijd verliest met het eindeloos swipen en direct kan beginnen te praten.

Tinder abonnement met korting kopen

Iedereen verdient het om connecties te maken en liefde te ervaren, vooral op Valentijnsdag waar alles in het teken staat van de liefde. Daarom biedt KaartDirect.be een mooie Tinder korting van 25 procent op zowel Tinder Plus als Tinder Gold. Dé ideale kans eigenlijk om Cupido en zijn boog met liefdespijlen een duwtje in de rug te geven. Vier de liefde en gun jezelf wat je écht verdient!

Ben je op zoek naar een origineel Valentijnscadeau? Wij hebben speciaal voor jou een paar extra cadeautips op een rijtje gezet! Wij willen niets liever dat Cupido deze dag raak zal schieten.

 

Gerelateerde artikelen:

Tinder Gold - 1 maand

€12,85

Tinder Gold - 1 maand

Tinder Plus - 1 maand

€9,99

Tinder Plus - 1 maand