Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Vlot en flexibel Switch games kopen met de Nintendo kaart

Simon Verbeke
Vlot en flexibel Switch games kopen met de Nintendo kaart

De Nintendo Switch is en blijft vandaag de dag nog steeds een bijzonder populair apparaat. Sinds de lancering van de hybride console van Nintendo in 2017 zijn er al talloze (exclusieve) topgames voorbijgekomen en anno 2023 is er dan ook heel wat om te spelen. Op zoek naar een nieuw spel om uit te proberen? Er zijn duizenden games te koop op één centrale plek: de Nintendo eShop. Shoppen in deze digitale winkel is mogelijk door je (krediet)kaart te koppelen aan je account, maar er is een manier om je inkopen op een nog veiligere en vlottere manier te doen: de Nintendo kaart. Dit is een enorm handig én flexibel betaalmiddel en wij vertellen je in deze blog graag waarom.

Een uniek betaalmiddel met veel mogelijkheden

Je vindt Nintendo eShop kaarten in verschillende groottes: er zijn verschillende bedragen die lopen van €15 tot €100. Het mooie hieraan is dat je elke kaart op verschillende manieren kan gebruiken, afhankelijk van wat je wilt. Je zou denken dat een kaart met een hogere waarde gebruikt dient te worden voor een ‘grote’ game (de nieuwste The Legend of Zelda of Super Mario game bijvoorbeeld), maar dit is niet per se het geval.

Het handige aan een Nintendo kaart is dat je het bedrag niet in één keer moet opgebruiken. Met een kaart van €100 moet je, bijvoorbeeld, niet één grote (deluxe editie van) een game kopen: het tegoed wordt aan je Nintendo account toegevoegd en je kan hiermee ook verschillende kleinere games kopen verspreid over verschillende momenten: er staat immers geen vervaldatum op het tegoed. Je weet ook exact hoeveel geld er op je account staat en doordat je geen bankgegevens hebt gelinkt, zal je ook niet verrast worden door onverwachte kosten.

Ideaal als cadeautje

Tegelijk is een Nintendo cadeaukaart (zoals het woord eigenlijk al impliceert) ook een geschikt cadeautje om, bijvoorbeeld, aan je kinderen te geven. Ideaal als je hen deze zomer wilt belonen voor een goed rapport of eender welke andere gelegenheid. Je geeft hen zelf de keuze welk(e) game(s) ze willen kopen en jij hebt meer controle over hun uitgaven. Geen onaangename verrassingen en geen gedoe! Uiteraard is de kaart ook geschikt voor een vriend(in), geliefde of eender wie die al eens graag op de Switch speelt. Wil je het cadeau een meer persoonlijke toets geven? Dan is er onze cadeaumodule waar je een leuke boodschap bij de kaart kan steken en die dan opstuurt naar de ontvanger.

De genoemde redenen maken van de Nintendo kaarten een enorm handig en flexibel betaalmiddel. Koop de kaart die jij wilt en laat het gamen maar beginnen!

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50