Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Haal meer uit je smartphone met KaartDirect

Simon Verbeke
Haal meer uit je smartphone met KaartDirect

Je smartphone: dat kleine ding dat je bijna altijd in de buurt hebt is onmisbaar geworden in onze hedendaagse maatschappij. Het is een enorm veelzijdig apparaat waar je veel mee kunt doen. Of je nu in het bezit bent van een iPhone 14, iPhone 15, een Samsung S24 of eender welk ander merk zoals Nokia, Google Pixel en meer: de mogelijkheden zijn eindeloos! KaartDirect helpt je op weg om zoveel mogelijk uit je smartphone te halen: lees snel verder om te ontdekken hoe!

Entertainment: altijd en overal

Moet je vaak pendelen naar je werk met de trein, bus of tram? Of kan je tijdens een pauze wel even wat afleiding gebruiken? Je smartphone is ideaal om zulke ‘doodse’ momenten op te vullen met entertainment zodat je je niet hoeft te vervelen.

Eén van dé grootste bronnen van entertainment is Netflix. Deze wereldberoemde streamingdienst heeft duizenden films en series die je gemakkelijk altijd en overal streamt. Met een Netflix Premium account stream je de leukste content in de beste kwaliteit. Installeer de Netflix app op je smartphone en het streamen kan beginnen! Heb je geen toegang tot het web? Geen probleem: download dan de content die je wilt van tevoren op je apparaat en bekijk het achteraf offline op je smartphone.

Een streepje muziek maakt elke situatie beter: of je nu tot rust wilt komen, jezelf wilt oppeppen of een feestje wilt starten. Voor elke situatie heeft Spotify Premium exact wat je zoekt! Met Spotify Premium transformeer je je smartphone in jouw persoonlijke muziekspeler waarmee je altijd en overal muziek beluistert en dit zónder vervelende reclameonderbrekingen. Bij KaartDirect bieden we Spotify kaarten aan, zodat je gebruikmaakt van deze service zonder hierbij vast te zitten aan een vast abonnement. Wacht niet langer en geniet van de muziek!

Beltegoed herladen bij de grootste teleproviders van het land

Een smartphone heeft duizend-en-één functies, maar het blijft uiteindelijk een telefoon en dus is het belangrijk dat je ermee kan bellen, sms’en en surfen. Bij KaartDirect is belwaarde op je prepaid sim zetten snel en veilig: wij zijn officiële partners van de grootste teleproviders van België, waaronder Orange, maar ook Proximus en andere. 

Een groot voordeel aan onze herlaadkaarten, is dat jij zelf beslist hoeveel beltegoed je oplaadt en ook wanneer je dit doet. Op deze manier vermijd je doorlopende kosten en je hebt meer controle over je uitgaven in tegenstelling tot een doorlopend abonnement. Herlaadkaarten zijn een heel flexibele manier van beltegoed opwaarderen waar iedereen voordeel uit haalt, ongeacht je situatie. Kies het gewenste bedrag voor je herlaadkaart, activeer je code en je kunt direct beginnen!

Ontdek een wereld aan apps

Het is geen overdrijving om te zeggen dat je met een smartphone een ware tsunami aan apps hebt om te ontdekken. Heb je een Android smartphone (Samsung of een ander model), dan kan je daarvoor in de Google Play Store terecht. Spelletjes spelen, afbeeldingen bewerken, mensen ontmoeten, een taal leren… de mogelijkheden zijn eindeloos! Om alle functies uit je apps te halen, of om bepaalde Premium apps te kopen, is er de Google Play card om je te helpen. Hiermee zet je snel en eenvoudig een door jou bepaald bedrag aan Google Play tegoed op je account dat je direct kan gebruiken.

Wil je voordelig toegang krijgen tot een grote bibliotheek aan (premium) apps? Gebruik dan de Google Play card om de Google Play Pass aan te schaffen. Als lid van dit abonnement heb je altijd wel iets leuks om te doen met je smartphone. Een andere handige service die je met Google Play tegoed aanschaft, is Google One. Met Google One heb je een vlotte en veilige manier in handen om al je digitale documenten (zoals foto’s en werkdocumenten) bij te houden en te beheren op een overzichtelijke manier.

Je hoort het: KaartDirect heeft enorm veel in het assortiment om alles uit je smartphone te halen. Het is natuurlijk nóg leuker dan ook anderen hiervan kunnen genieten: alle genoemde kaarten zijn ook uitstekende ideeën om als cadeau te geven aan een fervent smartphone gebruiker. Aan jou de keuze!

Google Play card

€15,- tot €500,-

Google Play card

Bestellen
Spotify Premium - 3 maanden

€30,-

Spotify Premium - 3 maanden

Proximus €15

€15,-

Proximus €15